Credite BNP Paribas Personal Finance pentru achiziționarea de biciclete Pegas

BNP Paribas, prin marca sa comercială Cetelem, anunță un nou parteneriat cu brandul românesc de biciclete Pegas, în cadrul căruia va finanța achiziția produselor comercializate de Atelierele Pegas atât în magazinele fizice Pegas și francizele mărcii, cât și în magazinul virtual.

Pentru clienții interesați de achiziționarea bicicletelor, trotinetelor și longboard-urilor electrice, BNP Paribas oferă un produs financiar personalizat, conceput exclusiv pentru Atelierele Pegas, ce presupune achitarea bunurilor în maxim 12 rate cu 0% dobândă.

Banca are în vedere extinderea perioadei de grație la 60 de luni. Suma minimă finanțată este de 300 RON, iar pragul maxim de creditare atinge 20.000 RON. Datorită investițiilor în digitalizare, timpul de aprobare a unei cereri de finanțare este de 10 minute.

În primă fază, colaborarea a fost dedicată doar magazinelor fizice Pegas, urmând a fi extinsă  și în sfera comerțului online. Pentru perioada 2019-2021, oficialii băncii intenționează să extindă limitele mandatului și să înroleze și alți retaileri care comercializează produse Pegas, estimând o creștere de 5% în total portofoliu de retail și un volum al vânzărilor de peste 800.000 RON, generate în urma acestui parteneriat strategic.

MAI MULTE | ȘTIRI ECONOMICE | ȘTIRI BUSINESS | ȘTIRI BANI |

- Publicitate -

Ultimele

Modele de afaceri care pot beneficia de pe urma cutiilor de autoformare

Cutiile de autoformare sunt un tip de ambalaj ce sunt utilizate într-o arie vastă de domenii. Scopul lor este...