CRBE a devenit agent exclusiv pentru Sky Tower

sursa foto: simplybucharest.ro

CBRE România este agentul de închiriere exclusiv al celei mai înalte clădiri din ţară, Sky Tower, deţinută de Raiffeisen Property International. În această calitate, CBRE se va ocupa de închirierea tuturor spaţiilor din clădirea de birouri. Cu o înălţime de 137 de metri şi 37 de etaje, Sky Tower are o suprafaţă totală închiriabilă de  41.200 mp.

 

„Sky Tower reprezintă elementul inovator prin care segmentul spaţiilor de birouri din Bucureşti se aliniază pieţelor marilor metropole, confimând în acelaşi timp interesul dezvoltatorilor de a livra produse de top pe piaţa românească. Ne bucurăm că acest proiect face parte din portofoliul de reprezentări exclusive ale CBRE şi suntem convinşi că va fi soluţia ideală pentru companiile care îşi doresc un sediu reprezentativ”, a declarat Cătălina Jigman, Head of Office Department, CBRE România.

„România a fost tot timpul o destinaţie interesantă pentru investiţiile grupului. Dovada că avem încredere în capacităţile pieţei este Sky Tower, o investiţie de peste 100 de milioane de euro, care a devenit un simbol pentru Bucureşti. Suntem convinşi că alături de partenerii noştri de la CBRE România, vom reuşi să ne atingem ţinta propusă şi să închiriem spaţiile de birouri din Sky Tower”, a menţionat Gabriele Deffner, Head of Asset Management în cadrul Raiffeisen Property International.

„Sky Tower este un proiect deosebit în care mizele au fost atât pe partea de funcţionalitate şi design, cât şi legate de confortul angajaţilor. Clădirea oferă un mediu cald şi prietenos, cu numeroase facilităţi şi spaţii concepute pentru a asigura condiţii de lucru optime. Proximitatea faţă de metrou reprezintă un beneficiu extraordinar pentru cei care vor lucra aici, iar facilităţi precum sky-barul şi centrul de conferinţe de la ultimele etaje sau cafeneaua de la parter transformă Sky Tower într-un loc ideal atât pentru desfăşurarea activităţilor profesionale, cât şi pentru întâlniri de afaceri sau de socializare”, a explicat Victor Răchită, Account Manager Office Agency and Business Development, CBRE România.

Sky Tower este amplasat pe Bulevardul Barbu Văcărescu din Bucureşti. Clădirea oferă o un grad ridicat de flexibilitate în amenajare, clienţii având posibilitatea de a alege între un spaţiu deschis sau birouri singulare, bazate pe nevoile de lucru. Sky Tower are un sistem avansat de management al clădirii (BMS), care oferă eficienţă energetică ridicată, fiind prima clădire de birouri din ţară în care toate spaţiile de lucru dispun de lumină naturală.

Cu un total de 50.000 de metri cubi de beton folosiţi pentru construcţia clădirii şi 8.300 de tone de oţel, 12.000 de metri pătraţi de parcare cu peste 500 de locuri, cu un etaj construit în 5 zile şi o investiţie de peste 100 milioane de euro, Sky Tower este o clădire emblematică şi un punct de reper pentru piaţa de birouri din România.

- Publicitate -

Ultimele

Modele de afaceri care pot beneficia de pe urma cutiilor de autoformare

Cutiile de autoformare sunt un tip de ambalaj ce sunt utilizate într-o arie vastă de domenii. Scopul lor este...