All the European investment, retail, real estate, office and industry news in English language

vineri | 30 octombrie | 2020

Craiova, inclusă în Topul Forbes al destinațiilor europene de Crăciun

Cu toate că în România nu se vorbește deloc despre evoluția Craiovei din ultimii ani, pentru că nu se încadrează în propaganda „civilizației” existente doar în Ardeal, capitala Olteniei este apreciată la adevărata valoare de revista Forbes.

Craiova a fost inclusă într-un Top 15 al orașelor cu cele mai sigure Târguri de Crăciun, alături de Viena, Praga sau Tallin.

Forbes consideră piețele de Crăciun din Craiova drept „luminoase, sigure și autentice”.

„Această destinație, care reunește instituții culturale, precum și evenimente artistice de renume mondial, va fi bine pregătită în această iarnă pentru a vă întâmpina în cele mai bune condiții de sănătate și securitate”, arată European Best Destinations.

- PUBLICITATE -

Cele mai sigure piețe / destinații de Crăciun din Europa au fost alese pe baza următoarelor criterii: numărul de cazuri Covid-19 la un milion de locuitori, numărul de paturi de spital pe locuitor, proximitatea aeroporturilor, măsurile sanitare, diagrame de igienă în hoteluri, magazine, restaurante, mijloace de transport în comun și locuri publice, furnizarea de geluri antibacteriene, măști și, nu în ultimul rând, trasee de circulație în interiorul piețelor de Crăciun.

- PUBLICITATE -