Crăciun 2016 made by Promenada

Mall Promenada a intrat în febra Sărbătorilor de iarnă și a pregătit multe surprize și experiențe unice vizitatorilor, de la cele culinare și de divertisment, la cele de beauty și fashion.

Food Truck Festival- XMAS Edition

Parcarea din Calea Floreasca este gazda Food Truck Festival- XMAS Edition, până pe 18 decembrie. Zilnic, între 11:00 și 19:00, vizitatorii vor putea încerca bunătățile pregătite de cei 12 participanți, Animo Caffee, Arrosticini, Barmobil, Burger Van, Camionetta, Circus Pub Truck, Delicii pe Roți Waffles & Coffee, La Finca Alioli Van, GRANO Foodtruck, La Nu Stiu Cine, Meat Busters și Peşte Pâine.

Caravanele de street food propun o nouă variantă a lunch-ului în oraș, într-o atmosferă festivă, punând la dispoziție o varietate mare de gusturi și preparate din cele mai cunoscute bucătării ale lumii: burgeri, pizza, paste, paella, waffles sau cozonaci, însoțite de vin fiert.

Patinoarul la înălțime

Pentru că mall Promenada susține stilul de viață sănătos și dinamic, pe terasa de la nivelul 2, din 12 noiembrie, zilnic, între 10:00 și 22:00, este deschis patinoarul la înălțime cu cea mai frumoasă priveliște și cea mai veselă atmosferă din oraș. După shopping și o vizită la Food Truck Festival, o sesiune de mișcare pe gheață este cea mai potrivită activitate într-o zi friguroasă de iarnă.

Christmas Market

Cum decembrie este luna cadourilor și goana după daruri pentru cei dragi devine un tur de forță, Christmas Market, organizat la nivelul -1 al centrului comercial, până pe 24 decembrie, vine în ajutorul tuturor clienților care sunt în căutarea cadoului perfect pentru cei dragi.

Zilnic, între orele 10:00 și 22:00, vizitatorii centrului comercial pot alege cadourile dintr-o varietate mare de produse, precum dulciuri, decorațiuni, bijuterii, gadget-uri, pachete cadou frumos colorate, artizanat sau accesorii handmade oferite de expozanți.

Campania Winter Glory 

Sărbătorile la mall Promenada sunt mai pline de magie ca niciodată. Dincolo de decorațiuni, luminiție și preparate sofisticate, Crăciunul este despre a dărui și a primi cadouri. Winter Glory îndeplinește dorințe și oferă un Crăciun de poveste. Pe parcursul întregii luni decembrie, pentru cumpărăturile în valoare de 1.000 RON făcute în aceeași zi, este acordat un gift card în valoare de 100 RON, la unul dintre magazinele Tommy Hilfiger, LEGO, H&M și Sephora, care poate fi folosit la următoarea repriză de shopping de minim 200 RON în magazinele respective.

Vouchere cadou la InfoPoint 

Voucherele cadou, ce pot fi folosite în numeroase magazine, sunt disponibile la InfoPoint-ul de la parterul centrului comercial și pot fi achiziționate mai ales de cei care rămân în pană de inspirație atunci când vine vorba despre idei de cadouri pe care să le poată oferi celor dragi.

 

- publicitate -