Cotta va deschide o fabrică la Ineu

Producătorul de mobilă Cotta Internaţional Arad îşi va extinde capacităţile de producţie în 2011, cu o nouă fabrică, ce va fi deschisă la Ineu.

Preşedintele companiei, Gheorghe Cosma, a declarat că a achiziţionat recent o fabrică de mobilă din Ineu, în care va investi până la 2,5 mil. euro în 2011, pentru a o moderniza.

Conform sursei citate, investiţia într-o nouă fabrică este necesară pentru că actualele capacităţi de producţie au devenit insuficiente, toată producţia pe 2011 fiind deja contractată de partenerii străini.

„Tot ce vom produce în 2011 este deja vândut, astfel că aveam nevoie urgentă de spaţii noi. Am cumpărat o fabrică din Ineu, zonă spre care ne-am îndreptat datorită forţei de muncă calificată existentă în zonă”, a declarat Cosma, citat de Mediafax.

- Publicitate -

Cât de pline sunt mijloacele de transport în comun din București? Poți vedea pe Google Maps

De astăzi, călătorii pot vedea în timp real, în aplicaţia Google Maps, gradul de încărcare al mijloacelor de transport...

Continental Tires Timișoara închiriază un depozit pentru stocarea anvelopelor

VGP anunță finalizarea celei de-a 8-a clădiri din VGP Park Timișoara odată cu livrarea depozitului către Continental Tires Timișoara,...