Costuri mai mici la creditul pentru locuinte de la Leumi Bank

sursa foto: img.wall-street.ro

Bank Leumi România a modificat de la inceputul lunii iulie marjele dobânzilor şi comisioanele aferente Creditului pentru Locuinţă.

Marjele dobânzilor au fost diminuate cu 0,5 puncte procentuale pentru creditele în EUR şi cu 0,25 puncte procentuale pentru creditele în lei;

Comisionul de administrare up-front, în valoare de 2% flat, a fost eliminat în totalitate;

Comisionul de analiză a fost stabilit la valoarea de 400 EUR pentru creditele în moneda europeană şi echivalentul în RON a 400 EUR pentru creditele în moneda naţională.

Celelalte condiţii au rămas neschimbate.

Mai mult, persoanele care încasează salariul în contul deschis la Bank Leumi, beneficiază de o dobândă mai mică cu 0,5 puncte procentuale faţă de dobânda standard, atât pentru creditele în lei, cât şi pentru cele în euro.

“Întotdeauna am dat dovadă de flexibilitate, iar acum am simţit nevoia să modificăm marjele dobânzilor şi comisioanele, astfel încât clienţii targetaţi să poată accesa mai uşor un credit pentru locuinţă. De exemplu, în cazul persoanelor care încasează salariul prin Bank Leumi, pentru un credit în valoare de 100.000 EUR acordat pe o perioadă de 30 de ani, valoarea totală de rambursat scade cu aproximativ 12.000 EUR iar DAE se reduce de la 8.05% la 7.33%. Aceleaşi avantaje se resimt şi în cazul unui credit în RON, unde, la o sumă împrumutată de 420.000 lei, valoarea totală de rambursat se reduce cu 26.000 lei, DAE scăzând de la 10.74% la 10.24%” – Alin Alupei, Director Divizia Retail & Private Banking, Bank Leumi România.

Mai multe detalii despre aceste credite găsiţi pe siteul băncii www.leumi.ro.

- Publicitate -

OMV modernizează rețeaua de stații de carburanți din Europa Centrală și de Est

OMV va introduce, în următorii trei ani, o nouă identitate de brand în șapte țări din Europa Centrală și...

Jocuri de cărți iubite de toți jucătorii

Cărțile de joc sunt sursa multor distracții, dar și competiții. De-a lungul timpului, oamenii au creat o sumedenie de...