Cosmopolis Plaza: Peste 70 de spații de retail vor fi livrate la mijlocul lunii iunie

Jysk, Animax, Pepco, Sinsay, Tedi, Kik, Dr. Max și restaurantul Spartan se numără printre brandurile ce au închiriat spații până acum

Lucrările de extindere a Cosmopolis Plaza, începute în vara anului trecut, sunt aproape de finalizare, iar începând cu mijlocul lunii iunie va demara procesul de predare a spațiilor către chiriași, pentru amenajarea magazinelor.

Printre cele mai mari branduri prezente în Cosmopolis Plaza, anunțate public de dezvoltator la acest moment, se numără Jysk, Animax, Pepco, Sinsay, Tedi, Kik, Dr. Max și restaurantul Spartan.

În cadrul proiectului de retail va fi amenajat şi un wellness club Sweat cu bazin de înot acoperit. Cu o suprafaţă de 2.500 metri pătraţi va fi cel mai mare centru din reţeaua naţională a companiei.

Accesul în Cosmopolis Plaza pentru clienții din afara ansamblului rezidențial se face direct din Centura Bucureștiului, intrarea dinspre Tunari (la care se lucrează în prezent) și, în viitor, direct din autostrada A3.

Cosmopolis avea 15.000 locuitori la finalul lui 2023, peste 50 piscine exterioare, 4 parcuri, 4 locuri de joacă, 2 grădinițe private, scoală primară privată, biserică ortodoxă, moschee, parc de distractii și școală de talente.

Planurile de extindere ale proiectului rezidențial Cosmopolis prevăd ca până în 2035 să se ajungă la peste 12.000 de locuinţe și o comunitate de peste 35.000 de persoane.

MONEY BUZZ ȘTIRI BUSINESSȘTIRI ECONOMICE | ȘTIRI FINANCIARE |

CITEȘTE ȘI: Cosmopolis Plaza, primul strip mall dintr-un cartier rezidențial

- Publicitate -

O bună parte din români folosesc aplicații de AI cel puțin săptămânal

Un procent de 40% dintre românii din mediul urban folosesc aplicații de AI cel puțin săptămânal, iar 28% la...

Dimitrie Pompeiu, zona de birouri cea mai căutată în primul trimestru din 2024

După primele 3 luni ale anului curent sectorul de birouri din București înregistrează o creștere în cea ce privește...