COS va deschide primul magazin din România

Brandul de fashion COS, parte din grupul H&M deschide primul magazin din Bucureşti. Unitatea va avea aproximativ 900 mp, structurat pe două etaje, într-o clădire istorică de pe Calea Victoriei.

„Zona din imediata apropiere a hotelurilor Radisson şi Hilton rămâne cea mai atractivă pentru brandurile de lux, având expunerea cea mai mare pentru turiştii cazaţi aici, dar şi datorită parcării generoase din apropiere”.
COS face parte din grupul suedez Hennes&Mauritz (H&M), având o poziţionare premium, şi se adresează unui public cu venituri peste medie. A fost lansat pe piaţă în 2007 şi este, după H&M, al doilea cel mai mare din portofoliul grupului suedez, fiind prezent cu peste 150 de magazine în 20 de ţări din întreaga lume.
Grupul suedez Hennes&Mauritz este prezent pe piaţa din România cu brandul cu acelaşi nume încă din primăvara lui 2011, având în prezent o reţea de 42 de magazine sub brandul H&M, în întreaga ţară. Pentru anul financiar 2015, grupul a raportat vânzări cu 40% mai mari decât în anul precedent, de aproximativ 193,4 milioane de euro.
- Publicitate -

InstaSun, invenția 100% românească evaluată la 4 milioane de euro

Lansat pe piața locală în 2023, InstaSun este un dispozitiv care aplică automat și uniform ulei de protecție solară...

Comenzile de aparate de aer condiționat au crescut de peste două ori anul acesta

În prima jumătate a acestui an, comenzile de aparate de aer condiționat au crescut de peste două ori față...