Corsetul de la Clessidra care face burta să dispară!

Orice femeie are câteva aspecte ce îi displac la propriul corp și chip. Tot timpul este loc de mai bine, își spune. Una din situațiile comune pentru acestea se referă la zona abdominală. Acolo unde grăsimea se depune ușor și de ea nu scăpăm la fel de ușor, în mod ironic.

Să lucrezi abdomenul înseamnă mult efort și multă muncă, ce vine răsplătită în timp. Ce ne facem însă când situația impune a purta o rochie mai mulată? Fără să își limiteze opțiunile vestimentare, femeile pot opta pentru corsete ce fac câțiva centimetri din zona taliei să dispară. Ca prin minune! Corsetele care fac burtă să dispară le regăsim la Clessidra.

Cum funcționează

Dacă în trecut femeile purtau corsete pentru a respecta standardele de frumusețe feminină și de a aplatiza cât de mult posibil trunchiul corpului, nici acum nu suntem departe de această situație. Doar că un corset ar fi bine să aplatizeze abdomenul, să facă talia mai subțire și cu o linie mai armonioasă. Dacă mai are și efect de ridicare a bustului, cu atât mai bine.

Astfel de corsete le veți găsi la Clessidra și sunt cele care au efect multiplu. Însă au nevoie să fie alese corespunzător cu nevoia și cu…mărimea. Una din frecventele greșeli este legată de  mărime. Pentru că din exagerarea de a fi mai suplă multe femei aleg o mărime mai mică.

Aceasta este cea la care și-ar dori să ajungă, însă nu cea reală. La clessidra.ro veți găsi corsete într-o diversitate ce mulțumește orice femeie: cu închidere invizibilă, laser cut, cele cu grad de compresie mai mare sau mic, ideale pentru a fi purtate la antrenamente, cele post partum de asemenea.

Secretul constă efectiv în aplatizarea zonei. Închiderea este în sistem moș și babă, în 3 rânduri. În timpul purtării oferă un excelent suport lombar, corectează postura și ridică bustul. În plus, nu este deloc incomod la purtare. Poate fi purtat pe sub haine, chiar și când vorbim de ținute elegante, de rochii mulate. În acest caz este recomandat corsetul cu închidere invizibilă.

Clessidra vă ajută să arătați ca în reviste

Pentru cele care își doresc să arate impecabil cu puțin efort, Clessidra este un răspuns potrivit nevoilor. Asta pentru că în același loc vor găsi haine trendy, cât și corsete sau lenjerie modelatoare. Micile imperfecțiuni ale corpului sunt mascate în mod practic.

Orice siluetă feminină este atrăgătoare, doar că trebuie să știe fiecare cum să își pună în valoare atuurile. Chiar și post partum, când femeia trece prin transformări fizice, când are tocmai zona abdominală mai mărită și trece prin toate etapele frustrării în încercarea de a recâștiga silueta de dinainte de naștere, corsetele de la Clessidra pot fi o soluție.

Acestea au efect imediat, sunt un mic efort pentru a arăta excelent și aduc și satisfacția de a arăta mai suplă ca oricând.

Descoperiți ofertele online și întreagă gama de corsete și lenjerie modelatoare în pagina oficială.

Contact:

[email protected]

- Publicitate -

Ultimele

4 din 10 angajați sunt nemulțumiți de salariu și jumătate cred că este ok

Un procent 39,4% dintre participanții la cel mai recent sondaj eJobs declară că nu sunt mulțumiți de salariul lor,...