All the European investment, retail, real estate, office and industry news in English language

joi | 26 noiembrie | 2020
-1.9 C
București

Cornelia Nicolae este noul Director de Operațiuni Retail Fashion House

Fashion House Outlet Center o numește pe Cornelia Nicolae în funcția de Director de Operațiuni Retail în România.

În funcția nou creată, Cornelia va fi responsabilă de lansarea Fashion House Outlet Center Cernica și de creșterea vânzărilor și a traficului de clienți din centrul outlet din zona Militari.

Cu 24 de ani de experiență în industria de fashion retail, Cornelia se alătură grupului Fashion House, după ce anterior a ocupat funcția de Retail Sales Manager pentru Europa de Est al brandului italian Stefanel.

Din această funcție, a condus operațiunile retailerului din România, Turcia, Germania, Austria și Polonia, gestionând o echipă de 350 de persoane și contribuind la creșterea semnificativă a veniturilor celor 59 de magazine și șapte outleturi din regiune.

- PUBLICITATE -

Cu o suprafață de 13.000 mp, lângă Cernica (ieșirea de pe autostrada A2), construcția noului outlet a demarat la începutul acestui an, iar magazinul urmează să fie inaugurat până în primăvara anului 2021. Centrul comercial va găzdui 59 de magazine, iar peste 50% din suprafață este deja închiriată.

Cu o suprafață de 15.500 mp, centrul din Militari înglobează peste 50 de magazine ale unor branduri renumite, în noiembrie 2020 urmând să fie inaugurată o a treia etapă de dezvoltare. Faza finală a proiectului urmează să fie dezvăluită publicului în 2021.

- PUBLICITATE -