Cordia a început lucrările de construcție la faza a doua a proiectului Parcului20

Cordia a demarat lucrările de construcție la a doua fază a proiectului rezidențial Parcului20 din zona Expoziției, în nordul Bucureștiului.

Compania a realizat recepția cu autoritățile pentru prima fază a proiectului și a început vânzările pentru faza a doua Parcului20 în septembrie 2020.

Compania Concelex, care a construit prima fază a Parcului20, a fost desemnată antreprenor general pentru a doua fază a proiectului, în urma unei licitații la care au participat alte patru companii de construcții.

Parcului20, printre primele proiecte rezidențiale inteligente

Parcului20 este unul dintre primele proiecte inteligente din România, toate apartamentele din proiect fiind echipate standard cu sisteme smart home.

Grădina privată de peste 3.000 de metri pătrați, stațiile de încărcare pentru autoturismele electrice, spațiile de parcare pentru biciclete, grădina yoga și echipamentele pentru exerciții calistenice se numără printre principalii factori diferențiatori ai proiectului.

Investiția totală în proiectul rezidențial Parcului20 de ridică la 40 de milioane de euro.

Cordia va construi alte 2.000 de apartamente pe cinci loturi de teren

Cordia are un plan de investiții în valoare de 120 de milioane de euro pentru dezvoltarea de proiecte rezidențiale pe cinci loturi de teren achiziționate în zona central-nordică a Bucureștiului, unde va construi 2.000 de apartamente.

În plus, compania are alocat un buget de 40 de milioane de euro pentru achiziția de terenuri în București. Astfel, bugetul total alocat pe termen mediu ajunge la nivelul de 200 de milioane de euro.  

- Publicitate -

OMV modernizează rețeaua de stații de carburanți din Europa Centrală și de Est

OMV va introduce, în următorii trei ani, o nouă identitate de brand în șapte țări din Europa Centrală și...

Jocuri de cărți iubite de toți jucătorii

Cărțile de joc sunt sursa multor distracții, dar și competiții. De-a lungul timpului, oamenii au creat o sumedenie de...