Cora va deschide un magazin in City Park Constanta

sursa foto: constantacity.com

Cora a inchiriat un spatiu de 7.700 de mp in centrul comercial City Park din Constanta, planuind sa deschida un hypermarket in urmatoarele doua luni. Cora va angaja aproximativ 280 de persoane in noul magazin.

 

City Park Mall beneficiaza de o locatie excelenta in centrul orasului si, inca de la deschiderea oficiala din 2008 s-a pozitionat ca principala destinatie de cumparaturi din Constanta.

 

Proiectul ofera 30.000 mp inchiriabili, 1.000 de locuri de parcare si gazduieste 120 de magazine pe doua niveluri. Branduri internationale precum Zara, Bershka, Stradivarius, Mango, LC Waikiki, Debenhams, Miss Sixty, Douglas, Peacocks, Orsay, Columbia Sportswear sunt doar cativa dintre chiriasii existenti care atrag o medie zilnica de 20.000 de vizitatori in timpul saptamanii si peste 25.000 de vizitatori pe zi in week-end-uri.

 

“Avand in vedere importanta unei ancore in segmentul de food, estimam ca deschiderea hypermarketului Cora va creste semnificativ traficul in acest centru comercial. Conceptul Cora se integreaza perfect in mixul de chiriasi existent, ceea ce va imbunatati sinergiile mall-ului”, explica Georgiana Andrei, Directorul departamentului de Retail al Colliers International.

 

Colliers International este agentul exclusiv al centrului comercial si, in afara de Cora, a reusit sa atraga in ultimii ani chiriasi precum: LC Waikiki, Stefanel, Mirano, Stonecreek, Noriel, Animax, Roc-a-Fella Cafe, Rustic Restaurant sau Bijou Brigitte.

 

City Park are in vedere extinderea proiectului in urmatorii doi ani, pe fondul cererii crescute venite din partea retailerilor internationali, care si-au exprimat interesul de a se alatura centrului comercial. Extinderea va aduce spatiu suplimentar de retail de aproximativ 15.000 mp. “Suntem foarte incantati de acest parteneriat cu Cora si credem ca centrul comercial isi va consolida si mai mult pozitia pe piata”, afirma Nimrod Ben Ami, CEO Neocity Romania.

- publicitate -

trebuie să citești