Cora Turnu Severin, din 2011

Directorul general al Cora Romania a anuntat, in cadrul unui eveniment al companiei in municipiu, data deschiderii centrului comercial Cora Severin – martie 2011 si numarul de angajati pe care il va avea hipermarketul: 400.

„Politica noastra este de a veni mereu in intampinarea nevoilor comunitatilor in care deschidem magazine, fapt care se intampla, desigur, si la Drobeta Turnu-Severin. Din strategia noastra in ceea ce priveste forta de munca, face parte investitia in programe de formare si reconversie profesionala oferind angajatilor sansa de a se dezvolta in functie de potentialul propriu”, a declarat Philippe Lejeune, Director General Romania Hymermarche.

Compania va investi aproximativ 22 de milioane de euro in magazinul Cora Severin care va avea o suprafata de 8,000 m2, cu o galerie comerciala de aproximativ 4,000 m2. Proiectul dezvoltat de IBT ROM Construct SRL va reprezenta cea de-a saptea locatie din reteaua Cora.

Romania Hypermarche are patru magazine in Romania, trei la Bucuresti si unul la Cluj-Napoca, si va deschide in toamna acestui an cate un magazin la Baia Mare si Constanta.

Cora, marca a Romania Hypermarche care face parte din Grupul Louis Delhaize, este unul dintre cele mai puternice branduri de retail. Grupul francez este prezent pe piata din Romania din anul 2003.

- publicitate -

trebuie să citești