Cora sprijină copiii de la sate

Cora pune la dispoziție, pentru al patrulea an consecutiv, 2% din sumele obținute din vânzarea produselor marcă proprie în luna august pentru achiziționarea de rechizite și material didactic pentru copiii defavorizați de la sate.

„Prima zi de școală este pentru noi, an de an, un motiv de emoție și de bucurie. Noi, la cora, sprijinim educația pe care o considerăm o condiție esențială pentru progres. Din păcate, sunt familii care nu își permit să își trimită copiii la școală, din cauza dificultăților materiale. Într-o zi care înseamnă un nou început de drum, gândurile noastre se îndreaptă către acestea cu prioritate. Pentru al patrulea an consecutiv, toate hipermarketurile cora din România le fac cadou copiilor din satele învecinate ghiozdane complet echipate. Așa înțelegem să ne implicăm în viața comunităților unde activăm și să ne oferim sprijinul”, a spus Thierry Destailleur, director general de exploatare al cora Romania.

Campania cora în sprijinul elevilor de la sate se desfășoară și cu ajutorul partenerilor companiei, care s-au alăturat cu entuziasm, în fiecare an, pentru a întinde o mână de ajutor, iar școlile care beneficiază de acest sprijin au fost alese împreună cu Inspectoratele Școlare Județene sau pe baza solicitărilor de sponsorizare primite de companie.

Punctul culminat al campaniei a fost prima zi de școală, când directorii magazinelor cora au mers împreună cu membri ai echipelor cora în școlile alese și le-au oferit personal copiilor ghiozdane.

- Publicitate -

Aproape de 200.000 de investitori pe piața de capital din România

Numărul investitorilor pe piața de capital autohtonă a continuat să crească și a ajuns la 191.743 la finalul primului...

TAROM vinde bilete de avion la prețuri speciale, începând de la 125 euro

În perioada 14-16 iunie 2024 compania aeriană TAROM dă startul unei oferte cu tarife începând de la 125 euro...