Cora a oferit elevilor 7000 de ghiozdane

.
.

Cora a oferit 7.000 de ghiozdane cu rechizite copiilor din 43 de școli rurale, din jurul Bucureștiului și a orașelor în care au hipermarketuri, în cadrul celei de-a doua ediții a campaniei «Școlile de la țară». 

Numărul de ghiozdane dăruite este dublu față de cel de anul trecut. Suma reprezentând contravaloarea totală a ghiozdanelor cu rechizite constituie 2% din vânzările produselor marca Cora în luna august, la care s-au adăugat contribuții de la o parte din furnizorii Cora.

Thierry Destailleur – Director General de Exploatare al Cora România

«După succesul înregistrat anul trecut de această campanie în școli, am decis ca la acțiune să participe și magazinele din București alături de cele din provincie, așa încât astăzi am putut dărui 7.000 de ghiozdane. Prima zi de școală este o zi magică și suntem foarte fericiți că am putut contribui și noi la bucuria copiilor. cora își ia foarte în serios rolul de actor al comunității care se implică activ în sprijinul acesteia. O altă campanie cora de tradiție a avut anul acesta un succes extraordinar: prin Luna Cora am strâns 150.000 de euro pe care i-am donat deja către mai multe organizații caritabile.»

- Publicitate -

Salteaua perfectă pentru un somn odihnitor

Somnul este o parte esențială a unei vieți armonioase din toate punctele de vedere. O rutină de odihnă corespunzătoare...

OMV modernizează rețeaua de stații de carburanți din Europa Centrală și de Est

OMV va introduce, în următorii trei ani, o nouă identitate de brand în șapte țări din Europa Centrală și...