Cora Lujerului s-a transformat în Supernova. Ce magazine găsești în centrul comercial

Supernova modernizează fosta galerie Cora Lujerului din București, în incinta căreia se regăsește și noul hipermarket Carrefour integrat în rețeaua francezilor în 2023.

În centrul comercial de 30.000 mp au unități și brandurile internaționale Flanco, Takko, World Class, Cyberjump, Meli Melo, Hiper-farmacia Dr. Max, Mesopotamia, KFC, Benvenuti, Marionnaud.

Suprafața fostului hipermarket Cora a fost redusă considerabil, urmând ca spațiul liber să fie ocupat de alt retailer. Proiectul de renovare include o infrastructură interioară îmbunătățită, zone exterioare complet renovate și modernizarea parcărilor.

Supernova a intrat pe piața românească în noiembrie 2020, prin preluarea centrului comercial Jupiter City din Pitești, care a fost de atunci rebranduit și complet renovat.

În plus, grupul a mai achiziționat șase centre comerciale în 2021, toate foste centre comerciale Cora, situate în București (trei locații), Constanța, Bacău și Drobeta Turnu Severin.

CITEȘTE ȘI: Carrefour extinde serviciul „Casa ta – Self Service”

- Publicitate -

Leroy Merlin a investit 2 milioane euro în relocarea magazinului din Electroputere Mall

Leroy Merlin a inaugurat noul magazin din Electroputere Mall Craiova, relocat în același centru comercial, pe o suprafață extinsă...

Al doilea magazin TEDi din Pitești s-a deschis în centrul comercial Supernova

Noul magazin TEDi Supernova Pitești se întinde pe o suprafață de 755 mp și comercializează articole de uz casnic,...