Cora investeste 100 mil. euro într-un centru comercial la Constanţa

Cora a început lucrările de construcţie la un centru comercial în Constanţa, cel mai mare proiect al companiei în România, care va atrage o investiţie de 100 de milioane de euro.

„Centrul Comercial va avea 150.000 metri pătraţi construiţi, reprezentând o investiţie de 100 milioane de euro. Întregul complex, cu subsol, parter şi două etaje, va cuprinde un hipermarket Cora de 9.000 metri pătraţi, galerii comerciale de peste 25.000 metri pătraţi, cinematografe pe o suprafaţă de 3.000 metri pătraţi, food court de 3.600 metri pătraţi şi 1.500 locuri de parcare”, se arată într-un comunicat al companiei. Complexul este situat în zona centrală a oraşului, la intersecţia străzilor Brătianu şi Cumpenei şi va fi inaugurat în primul semestru al anului 2012.

Serviciile de închiriere a galeriei centrului comercial vor fi asigurate de compania CB Richard Ellis. „Proiectul dezvoltat de Cora România are toate calităţile necesare pentru a deveni unul din centrele comerciale-cheie din România: o locaţie excepţională, într-un oraş cu apetit pentru cumpărături, hipermarketul Cora drept ancoră şi, ceea ce contează foarte mult în această perioadă, finanţare”, a declarat, în comunicat, Luiza Moraru, şeful departamentului de retail al CB Richard Ellis.

Cora România are în acest moment cinci magazine, trei la Bucureşti şi două în provincie, urmând să deschidă anul viitor alte trei hipermarketuri, câte unul la Constanţa în Centrul Comercial City Park, la Drobeta Turnu Severin şi Arad. Cora este marcă a grupului Louis Delhaize, prezent pe piaţa din România din anul 2003.

- Publicitate -

Salteaua perfectă pentru un somn odihnitor

Somnul este o parte esențială a unei vieți armonioase din toate punctele de vedere. O rutină de odihnă corespunzătoare...

OMV modernizează rețeaua de stații de carburanți din Europa Centrală și de Est

OMV va introduce, în următorii trei ani, o nouă identitate de brand în șapte țări din Europa Centrală și...