Cora închide unitatea din Arad

Cora, intentioneaza sa inchida magazinul din Galleria Arad. Conform presei locale, compania a trimis o notificare catre proprietarul Galleria Arad, ca intentioneaza sa isi inceteze activitatea desfasurata in cadrul centrului comercial, incepand de la 1 iunie 2015.

„Am primit notificarea Cora si in acest moment exploram toate optiunile legale existente, contractul de inchiriere fiind semnat pe o perioada de 10 ani. In acelasi timp, suntem in diferite discutii cu alti operatori de hipermaketuri precum si cu alti retailer de calibru si o eventuala plecare a Cora nu este sinonima cu stoparea activitatii Galleria Arad, existand intotdeauna alte optiuni”, a declarat Danny Bercovich, CEO GTC Romania .
Hipermarketul Cora din Arad se intinde pe o suprafata de 9.000 mp si a fost deschis in octombrie 2010.
In prezent, exista 12 unitati Cora la nivel national: patru in Bucuresti (Lujerului, Pantelimon, Sun Plaza si Alexandriei), doua in Constanta si cate unul in Cluj-Napoca, Baia Mare, Drobeta-Turnu Severin, Arad, Ploiesti.

MONEY BUZZ ȘTIRI BUSINESSȘTIRI ECONOMICE | ȘTIRI FINANCIARE |

- Publicitate -

Aproape de 200.000 de investitori pe piața de capital din România

Numărul investitorilor pe piața de capital autohtonă a continuat să crească și a ajuns la 191.743 la finalul primului...

TAROM vinde bilete de avion la prețuri speciale, începând de la 125 euro

În perioada 14-16 iunie 2024 compania aeriană TAROM dă startul unei oferte cu tarife începând de la 125 euro...