Cora a incheiat campania „Luna Inimilor Deschise”

.

Magazinele Cora și clienții lor au pus ban pe ban timp de trei luni și au strâns 352,000 de lei, aproximativ 78,000 de Euro în cadrul campaniei «Luna inimilor deschise », desfășurată între 1 mai și 1 august 2012.

Banii vor ajunge în conturile a opt asociații de binefacere, partenere ale celor opt hipermarketuri din rețeaua Cora.

Clienții Cora au putut dona suma dorita, de cele mai multe ori schimbul primit după achitarea cumpărăturilor, direct la casele de marcat cora, ceea ce a făcut strângerea banilor foarte eficace.

Donațiile clienților au fost completate de donații făcute de fiecare magazin în parte, în total cora contribuind la această sumă cu 137,500 de lei.

Cei mai generoși au fost clienții magazinului din Pantelimon, aceștia donând 67,000 de lei, la care s-a adăugat suma de 25,000 din partea magazinului.

Sumele strânse de magazinele cora intră în contul următoarelor asociații:

Cora Pantelimon București -Asociația Pro Vita

Cora Sun Plaza București – Salvați Copiii

Cora Lujerului București – Sfântul Spiridon

Cora Cluj Napoca – Little People

Cora Baia Mare – Fundația Somaschi

Cora Arad – Domus Caritatis

Cora Drobeta Turnu Severin – Asociația Handicapaților Fizic Filiala Mehedinți

Cora City Park Constanța – Holt România

În cadrul ceremoniei de înmânare a cecurilor au fost invitați clienți ai magazinelor Cora pentru a cunoaște beneficiarii sumelor de bani donate de aceștia.

« Luna inimilor deschise » este o campanie care se desfășoară din 2005, în opt ani Cora România reușind să strângă și să doneze peste 1,300,000 de lei.

 

- Publicitate -

Trăiește în confort și eleganță aproape de munte. Descoperă apartamente exclusiviste și casele de lux integrate în peisajul montan

Cum te-ai simți dacă ai începe fiecare zi respirând aerul curat de munte de pe terasa locuinței tale? Acest...

Cum funcționează PENNY Iuliu Maniu, primul magazin autonom al rețelei

PENNY deschide în 29 mai, la București, primul magazin autonom, în care articolele sunt scanate automat, prin intermediul unui...