Cora extinde la Cluj Napoca serviciul de comenzi online cu livrare acasă

Serviciul de cumpărături online cora.ro este disponibil, de astăzi, și clujenilor care vor putea comanda la domiciliu produsele din oferta magazinului.

Clujenii au la dispoziție o gamă largă de produse, pe site fiind listate zeci de mii de articole.

Comanda la domiciliu este livrată în schimbul sumei de 15 lei. Livrarea se face în Cluj și în localitățile Borhanci, Făget, Sânnicoară, Apahida, Luna de Sus, Florești, Tăuți, Gilău, Baciu, Dezmir, Chinteni, Feleacu.

Site-ul cora.ro este structurat intuitiv, organizat în funcție de universurile de consum ale clienților noștri: alimente, băuturi, casă și familie, bebe și copii, pet shop.

Magazinul virtual cora.ro se bucură de succes. Am lansat acest serviciu la București și îl extindem, așa cum am promis, în toată rețeaua. Astăzi este rândul clujenilor să experimenteze comerțul online. Ne așteptăm în continuare clienții în magazin, însă ne-am dorit să venim în întâmpinarea lor în acele momente în care au nevoie de mai mult timp. Astfel, noi putem să pregătim  comanda și să o livrăm acolo unde au nevoie. Clienții noștri ne pot transmite o comandă de acasă, de la birou sau din drumurile lor prin oraș. Clujul este foarte important pentru noi, cu oameni întreprinzători. Orașul se dezvoltă rapid, era firesc să lansăm cora.ro și aici. Mă bucur, în plus, că pornim acest nou serviciu la 10 ani de cand am deschis hipermarketul nostru la Cluj-Napoca, a spus Thierry Destailleur, director general  cora România.

- Publicitate -

Ultimele

Modele de afaceri care pot beneficia de pe urma cutiilor de autoformare

Cutiile de autoformare sunt un tip de ambalaj ce sunt utilizate într-o arie vastă de domenii. Scopul lor este...