Cora a oferit elevilor 4.200 de ghiozdane

.
.

Cora România a donat 4.200 de ghiozdane cu rechizite copiilor de la 35 de școli rurale defavorizate în cadrul celei de-a treia ediții a campaniei «Școlile de la țară».

 

Prin acest program, Cora susține dreptul egal la educație al copiilor indiferent de mediile și regiunile din care provin. Astfel, în prima zi de școală, directorii celor doisprezece magazine Cora și echipele lor au mers în diverse localități din județele unde există magazine Cora și au împărțit ghiozdane școlarilor mai mici sau mai mari.

 

Thierry Destailleur, Director General de Exploatare cora România

«Această campanie ne provoacă, an de an, tuturor multă emoție pentru că ajutăm școli rurale defavorizate. Nimic nu e mai important pentru dezvoltarea unei țări decât educația copiilor și suntem fericiți că putem dezvolta această campanie în școli rurale. În fiecare an, oferim mii de ghiozdane echipate pentru școală și sperăm să oferim cât mai multe de la an la an, deoarece cora nu este numai un magazin într-o comunitate, ci un vecin, un prieten care ajută când este nevoie de ajutor.»

 

Suma reprezentând contravaloarea totală a ghiozdanelor cu rechizite constituie 2% din vânzările produselor marca Cora în luna august, la care s-au adăugat contribuții de la o parte din furnizorii Cora.

 

Cora România are în prezent doisprezece magazine: patru la București, două la Constanța și câte unul la Cluj-Napoca, Baia Mare, Arad, Drobeta Turnu Severin, Ploiești și Bacău.

- Publicitate -

Apple devine primul brand din lume evaluat la un trilion de dolari

Apple marchează un moment istoric, devenind primul brand din lume de un trilion de dolari, potrivit clasamentului celor mai...

Consumatorii cheltuiesc mai mult pentru servicii de streaming video

Cheltuielile medii lunare ale gospodăriilor cu platformele de streaming video la cerere au crescut cu aproape 30% față de...