Cora a lansat un site de gastronomie

.
.

Cora Romania a lansat propriul site de gastronomie www.corachef.ro. Directorul general al cora România, Philippe Lejeune, un mare pasionat de gastronomie a gătit în direct pentru jurnaliști alături de Cristi Gheorghe, unul dintre bucătarii de la cora.

 

Site-ul are opt categorii de rețete: românești, internaționale, pentru copii, de post, vegetariene, pentru evenimente speciale, inedite și sub 15 lei. Vedeta site-ului este Rețeta Săptămânii, întotdeauna o rețetă de sezon, care leagă practic spațiul virtual de magazin, ingredientele acesteia fiind scoase în evidență în spații speciale. Cum site-ul s-a lansat în post, rețetele vedetă la lansare au fost făcute din dovlecel.

 

Rețetele sunt recomandate în mare parte de bucătari cora, pe site fiind disponibile și variantele lor filmate. De asemenea, site-ul găzduiește articole despre ingrediente comune cu povești spectaculoase, articole despre ingrediente mai puțin cunoscute publicului românesc, prezentări de vinuri precum și o secțiune intitulată Art de la Table.

 

Philippe Lejeune, Director General cora România

 

«Bucătăria este o plăcere care se împărtășește. Am decis să creăm corachef.ro pentru a prezenta clienților mai bine produsele și pentru a le împărtăși rețete savuroase și secretele chefilor de la cora. Facem eforturi pentru a prezenta clienților produse diferite, de foarte bună calitate, care fac diferența între noi și competiție și care pot fi folosite atât în rețete simple, cât și în bucătăria cea mai fină.»

 

Această perioadă este plină de inovații cora online, la începutul lunii decembrie cora urmând a lansa hipermarketul online coradrive, grație căruia alegi produsele pe net și le ridici gata împachetate de la hipermarket.

- Publicitate -

Hipermarketul Auchan Târgu Mureș Sud devine ATAC Hiper Discount

Hipermarketul Auchan Târgu Mureș Sud, situat pe bulevardul 1 Decembrie 1918, devine ATAC Hiper Discount by Auchan. Unitatea comercializează...

Salteaua perfectă pentru un somn odihnitor

Somnul este o parte esențială a unei vieți armonioase din toate punctele de vedere. O rutină de odihnă corespunzătoare...