Cora a deschis prima sa unitate din Ploiești

.
.

Cora a deschis astăzi, 3 octombrie 2013, magazinul din Ploiești în Centrul Comercial Afi Palace, ajungând la un numar total de 12 magazine.

Cora Ploiești, magazin în care s-au investit 6,1 milioane de euro, are o suprafață de vânzare de 6,700 m2 și 32 de case de marcat.

Philippe Lejeune, Director General al cora România

„Suntem foarte fericiți să inagurăm astăzi un nou magazin cora în Centrul Comercial Afi Palace din Ploiești. Suntem convinși că echipa Afi-cora va deveni un excelent pol de atracție comercială pentru ploieșteni, care au posibilitatea de a descoperi un centru comercial de top, cu branduri de notorietate și un hipermarket cora perfect adaptat nevoilor lor.”

Cati Lolea, Director cora Ploiești

cora Ploiești propune o abordare diferită a comerțului de hipermarket prin oferirea de produse proaspete de excelentă calitate, mai ales a celor realizate în laboratoarele proprii precum panificație, carmangerie, gastronomie etc. De asemenea, atât eu cât și echipa mea suntem oricând la dispoziția clienților ploieșteni pentru sugestii și dorim să le transmitem acestora mesajul că într-adevăr, pe cora te poți baza.”

Israel Vizel, Manager of Romania malls division & AFI Palace Cotroceni – Mega Fun

“Proiectul Afi Palace Ploiești a fost de la bun început un semn de încredere și apreciere pentru orașul Ploiești și pentru locuitorii săi. Am descoperit în managemantul cora mai mult decât un partener care ne împărtășea ideile, o echipă de profesioniști perfect sincronizați cu standardele noastre și ceea ce credem noi că înseamnă un mare centru comercial. Astfel, pot spune că Afi Palace Ploiești este rezultatul direct al unei excelente colaborări cu managemantul cora și sunt sigur că acesta este doar începutul a ceea ce va deveni o relație de business de lungă durată.”

Ca și în cazul ultimelor investiții ale societății (cora Bacău, cora Șoseaua Alexandriei București și cora Brătianu din Constanța), cu certificate sau care urmează a primi certificate internaționale BREEAM de clădiri verzi, și la amenajarea cora Ploiești s-au folosit soluții tehnice prietenoase cu mediul.

cora România are în prezent doisprezece magazine, atât în centre comerciale proprii, cât și în spații închiriate, dintre care patru la București (Alexandriei, Pantelimon, Lujerului și Sun Plaza) și opt în provincie, la Ploieşti, Cluj Napoca, Baia Mare, Arad, Drobeta Turnu Severin, Constanța și Bacău.

- Publicitate -

Extreme weather sends breakfast food prices soaring by 55% in a year

The cost of commodities that make up a typical breakfast has soared 55% in a single year, led by...

Prețurile alimentelor pentru micul dejun au crescut cu 55% într-un singur an

Costul produselor de bază care alcătuiesc un mic dejun tipic s-a majorat cu 55% într-un singur an, în urma...