Copiii călătoresc în spațiu la Mall Promenada

Kids on the Moon este un eveniment dedicat copiilor cu vârste cuprinse între 6 și 10 ani care se va desfășura în Mall Promenada, între 6 – 30 martie, la etajul 1. 

Evenimentul reprezintă o călătorie în lumea descoperirii spațiului, prin intermediul unei expoziții interactive în care copiii care se încadrează ca vârstă și personalitate, și sunt pasionați de astronomie sau activități educative, pot vedea și chiar experimenta senzații resimțite de astronauți adevărați. Scopul acestui eveniment este de a dezvolta interesul copiilor, dar și al părinților, într-un mod recreativ și educațional, față de evoluțiile tehnologice ce conduc la sporirea cunoștințelor despre Cosmos.

Cei mici se vor echipa în costume de astronaut și vor „călători” pe Lună, vor vizita o bază spatială, vor vedea cum arată o navă și un telescop spațial și vor afla numeroase informații despre planete și alte corpuri cerești.

Expoziția constă într-o călătorie în spațiu, împărțită în trei zone distincte:

Zona culturală – Aici copiii vor învăţa cine a fost primul om care a pus piciorul pe solul lunar, în ce an a făcut acest lucru şi numele navei sale spaţiale, prin intermediul unor fotografii şi al unei replici a costumului spaţial al lui Neil Armstrong, pe care l-a purtat în cadrul cuceririi spaţiului.

Zona pământească – Este „punctul central” al evenimentului. Locul în care toate au un început şi un sfârşit. Cei mici vor participa la o expoziție de fotografii cu spațiul si vor interacționa cu un monitor care oferă informații interesante despre Cosmos.

Zona lunară – Aceasta este partea aşteptată cu nerăbdare de către copii, cea în care au voie să poarte o cască spaţială şi să „pună piciorul pe sol lunar”. În modulul lunar, vor sări, se vor juca, se vor distra, vor visa, îşi vor pune imaginaţia la lucru… În acest loc, scopul faptic este de a te distra la maxim.

Pe parcursul experienței unice, cei mici vor descoperi planetele sistemului solar, se vor distra în locul special amenajat pentru joacă și vor participa la o expoziție de costume de astronauți pentru adulți.

Accesul la expoziția interactivă se va face în grupuri de câte minim 15 copii, în baza unui tichet în valoare de 10 lei. Tichetele vor putea fi achiziționate de la Info Point Promenada, situat la parter. Pentru grupurile organizate de minimum 15 copii, biletul de intrare va avea reducere de 10%.

Programul de acces este următorul:

Luni – Vineri – între 10:00 – 13:00 și 14:00 – 19:00
Sâmbătă – Duminică – între 12:00 – 20:00

- Publicitate -

OMV modernizează rețeaua de stații de carburanți din Europa Centrală și de Est

OMV va introduce, în următorii trei ani, o nouă identitate de brand în șapte țări din Europa Centrală și...

Jocuri de cărți iubite de toți jucătorii

Cărțile de joc sunt sursa multor distracții, dar și competiții. De-a lungul timpului, oamenii au creat o sumedenie de...