Cooperativa ţărănească digitală Obor21.ro extinde livrarea de carne proaspătă provenită din gospodăriile din nordul Moldovei către şase noi oraşe.
Astfel, pe lângă Bucureşti şi Ilfov, livrările vor fi efectuate și către Ploieşti, Constanţa, Galaţi, Brăila, Buzău şi Focşani. În perioada următoare livrările vor acoperi şi staţiunile şi oraşele de pe litoralul românesc.
Comenzile se fac după principiul de meatbooking, rezervare înainte de sacrificare, astfel încât carnea să fie livrată proaspătă în maximum 72 de ore.
Obor21.ro demarează în această săptămână şi un proiect-pilot cu băcănii din Bucureşti, prin intermediul cărora clienţii vor putea plasa comenzi cu livrare în locaţiile respective.
Potrivit datelor unui sondaj realizat de companie în luna martie, 29% dintre români îşi doresc să cumpere carne din băcănii şi magazine specializate.
În perioada Paştelui media comenzii s-a menţinut în jurul sumei de 240 lei, pentru clienţii care au comandat exclusiv produse de miel şi ied.