Cooperativa de Energie vrea să intre pe piața furnizorilor de energie verde

La o lună de când Cooperativa de Energie a lansat proiectul de investiții în energie regenerabilă a strâns 40% din suma totală de 2 milioane lei.

Banii vor fi utilizați pentru achiziționarea Apuron Energy, o firmă furnizoare de electricitate, astfel încât cooperativa să intre direct pe piața energiei regenerabile.

Cei peste 800.000 de lei adunați pana acum au venit sub forma de împrumut de la membrii cooperativei.

Aceștia vor fi returnați cu dobândă de 3,7% pe an pentru un împrumut pe o perioadă de un an și 5,2% pe an pentru un împrumut pentru o perioadă de cinci ani.

Proiectul Investim in energie verde este deschis până pe 16 aprilie pentru oricine dorește să contribuie la tranziția către o energie curată, care nu poluează.

Investiția minimă este de 500 lei, scopul fiind atingerea țintei de 2 milioane lei necesara achiziționării firmei de furnizare.

Apuron Energy este o firmă de furnizare de electricitate, fondată în 2012 și care, în prezent, are un număr de 140 de clienți, persoane juridice de dimensiuni medii și mari.

Volumul mediu anual de energie vândut este de 40 GWh.

- Publicitate -

România are un stoc total de retail modern de peste 4,3 milioane metri pătrați

În prezent, România are un stoc total de retail modern de peste 4,3 milioane de metri pătrați, din care...

Kingfisher, proprietarul Brico Depot, deschide un hub tehnologic în Cluj-Napoca

Kingfisher, compania internațională de bricolaj care deține B&Q, Screwfix, Castorama și Brico Depot, deschide un hub tehnologic la Cluj-Napoca,...