Contracte de închiriere de peste 43.000 mp în Oregon Park în ultimele 12 luni

Fondul de investiții imobiliare Lion’s Head, care deține active în Bulgaria și România, anunță închirierea în ultimele 12 luni a peste 43.700 mp prin semnarea de noi contracte de închiriere, precum și acorduri de prelungire în proiectul de birouri Oregon Park București.

Cu o suprafață închiriabilă totală de birouri de aproximativ 70.000 mp în incinta parcului, un procent de 62,5% din suprafața întregului proiect a stat la baza contractelor recent semnate.

Oregon Park rămâne la un grad de ocupare de 100% prin semnarea acordurilor de prelungire cu chiriașii existenți, precum si prin ocuparea spațiilor libere de noi companii.

CITEȘTE ȘI: Lion’s Head Investments a cumpărat Oregon Park

Astfel, aproximativ 39.000 mp din suprafața totală recent închiriată este alocată reînnoirii contractelor existente, ceilalți 4.600 mp fiind formați din contracte nou semnate.

Una dintre cele mai mari companii de software din lume, Oracle, și-a reînnoit suprafața de birouri din Oregon Park cu aproximativ 20.280 mp, având peste 3.000 de angajați ce își desfășoară activitatea aici.

Și Deloitte, companie care oferă servicii de audit, consultanță, consiliere fiscală și servicii conexe a prelungit închirierea spațiului de birouri pentru cei peste 1.600 de angajați care activează în această locație.

MONEY BUZZ | ȘTIRI BUSINESSȘTIRI ECONOMICE | ȘTIRI FINANCIARE |

- Publicitate -

LPP a deschis al doilea depozit din România, dedicat vânzărilor online

Unitatea de 40.000 mp din România este al doilea centru de fulfillment gestionat de grupul polonez LPP în țara...

Al doilea Annabella Retail Park se deschide pe 1 august, la Râmnicu Vâlcea

Al doilea strip-mall Annabella Retail Park se va deschide pe 1 august la Râmnicu Vâlcea. Acesta are o suprafață...