UPDATE: Continuă angajările în Shopping City Piatra Neamț

Retailerii care au închiriat spații în Shopping City Piatra Neamț au început angajările pentru unitățile pe care le vor deschide în noul centru comercial.

Optiblu caută optometrist, care trebuie să aibă studii superioare de specialitate și experiență de minim 1 an în domeniu, consultant vânzări și agent vânzări, care deține permis de conducere categoria B, are abilități de operare a programelor pe calculator și cunoaște tehnici de vânzare și negociere.

TXM Textilmarket caută asistenți vânzări, part-time sau full-time, iar CV-urile se pot trimite la email: [email protected].

Farmacia HelpNet caută farmacist diriginte, farmacist și asistent farmacie.

Benvenuti caută manager magazin, care se va ocupa de planificarea și organizarea activităților în magazin conform procedurilor aprobate de companie și consultant vânzări, care va oferi consultanță și vânzare către clienți, va amenaja vitrina și magazinul, va prelua și verifica cantitativ și calitativ produsele, și va asigura menținerea magazinului curat și ordonat.

Intersport caută director magazin și asistent director, care trebuie să aibă studii superioare finalizate, experiență relevantă în vânzări într-o poziție similară și experiență de minim 1 an în domeniul managerial.

KFC caută manager de tură, care are ca responsabilități principale coordonarea angajaților și întocmirea programului de lucru săptămânal, gestionarea materiei prime, efectuarea corectă a comenzilor și verificarea acestora, întocmirea corectă a rapoartelor zilnice, săptămânale, lunare.

Gatta caută șefă magazin și asistent vânzări, iar oferta conține salariu fix, comision, plus bonuri de masă.

Zoo Center caută șef de magazin, medic veterinar, consilier vânzări și oferă salariu motivant, bonusuri de performanță lunare.

Actualizare 9 noiembrie

Cinema City, operatorul de săli cinema, care va deschide un multiplex în noul centru comercial, angajează supervizori, proiecționiști, vânzători și plasatori. Detalii aici.

Beauty Mania angajează asistentă vânzări parfumerie, cosmetice, machiaj și colaborator pentru manichiură, coafor și frizerie.

Cador caută vânzătoare, căreia i se va oferi contract de muncă și un salariu motivant.

 

- Publicitate -

Hipermarketul Auchan Târgu Mureș Sud devine ATAC Hiper Discount

Hipermarketul Auchan Târgu Mureș Sud, situat pe bulevardul 1 Decembrie 1918, devine ATAC Hiper Discount by Auchan. Unitatea comercializează...

Salteaua perfectă pentru un somn odihnitor

Somnul este o parte esențială a unei vieți armonioase din toate punctele de vedere. O rutină de odihnă corespunzătoare...