Continental achiziționează o clădire în Parcul Industrial Freidorf Timișoara

Continental a achiziționat o clădire nouă care include hala de producție și birouri aflate pe strada Otto Rudolf, în Parcul Industrial Freidorf Timișoara.

Achiziția urmărește extinderea lanțului de aprovizionare intern și a infrastructurii și va optimiza și armoniza mai bine procesele interne legate de stocare, producție și intralogistică.

De asemenea, va introduce în producție noi sortimente de articole destinate și altor industrii decât cea de automotive.

Continental are două unități de producție la Timișoara

Una produce conducte din aluminiu pentru sistemele de aer condiționat, iar cealaltă produce curele de transmisie.

Continental produce anual aproximativ 17 milioane de curele și aproximativ 9 milioane de conducte de aer condiționat pentru autovehicule vândute în Europa, Asia și America.

De la deschidere până în prezent, locația din Timișoara a livrat în total peste 163 milioanede curele de transmisie și distribuție și peste 128 de milioane de componente pentru sistemele de aer condiționat.

Cele două fabrici acoperă aproape 70.000 de metri pătrați de hale de producție.

O parte dintre activitățile de dezvoltare, transferate la Timișoara

Continental își transferă și o parte din activitățile sale de dezvoltare la Timișoara într-un centru de competență, cercetare și dezvoltare.

În cadrul acestuia sunt create soluții de management termic pentru producătorii de automobile din Europa de Est și nu numai.

Centrele includ un laborator de testare, un atelier de prototipuri, posibilități de simulare și experți în diferite tipuri de materiale.

- Publicitate -

Veniturile din mineritul Bitcoin, vârf de 107 milioane de dolari într-o zi

Veniturile zilnice din mineritul Bitcoin au atins un maxim istoric de 107,7 milioane de dolari în ziua înjumătățirii recompenselor,...

Principalii dezvoltatori imobiliari au început să-și consolideze portofoliile de terenuri

Principalii dezvoltatori imobiliari din România au început să-și consolideze portofoliile de terenuri, iar 2024 se anunță un an foarte...