Consultantul Virtual Restograf, ghidul care te ajută să deschizi o afacere în HoReCa

Consultantul Virtual Restograf, al cărui partener strategic este producătorul de bere Bergenbier, este primul ghid din România destinat tuturor proprietarilor și managerilor de localuri.

Aceste își propune să îi ajute să depășească criza provocată de pandemie, dar și celor care doresc să-și deschidă un local, indiferent de tipul acestuia, și au nevoie de îndrumare.

Bazat pe 15 ani de experiență în domeniul HoReCa, ghidul Consultant Virtual Restograf vine în sprijinul afacerilor locale, fie că este vorba despre business-uri cu tradiție, fie despre companii de anvergură mică sau medie.

Structurat în 19 capitole principale, ghidul Consultant Virtual Restograf oferă informații și detalii complete despre primii pași care trebuie urmați pentru deschiderea unul local, despre conceperea meniului, costuri și modul de stabilire a prețurilor, a necesarului de angajați și a grilei de salarizare, despre organizarea activității în bucătărie, bar, sala de mese și casierie, despre soluțiile de software și hardware, furnizori, livrări, achiziții, gestiune, inventar, rezervări.

Strategiile financiare care conduc afacerile din domeniu spre succes și gestionarea localurilor în timpul pandemiei reprezintă câte un capitol din ghid, la fel și strategiile de marketing și PR.

În plus, Consultantul Virtual Restograf prezintă studii de caz și povești de succes, legislația din domeniu, principalii producători, principalele asociații și cele mai importante publicații de specialitate, precum și un dicționar de termeni din industrie.

Consultantul Virtual Restograf are peste 2.900 de pagini cu informații și anexe utile și cuprinde peste 260 de manuale, proceduri, template-uri și check-list-uri.

Consultantul Virtual Restograf este primul pas al unui program amplu care-și propune revitalizarea industriei HoReCa.

Următoarele etape includ organizarea de cursuri de specialitate, de webinarii și evenimente de profil, care să reunească cât mai mulți dintre profesioniștii din industrie.  

- publicitate -