Construcția Shopping Park Pitești din cartierul Găvana intră în linie dreaptă

Printre chiriași se numără Kaufland, Leroy Merlin, Altex, Hervis, Deichmann, KiK, Sinsay, Noriel, Super Zoo, Pepco și DM

Trending

Dezvoltatorul Shopping Park Pitești a obținut la începutul lunii mai autorizația de mediu, o etapă esențială înainte de începerea construcției.

Centrul comercial va fi situat în zona de nord a orașului Pitești, lângă fabrica Lisa Draxlmaier, Bd. Nicolae Bălcescu nr. 180 și este dezvoltat de Square 7 Properties.

Shopping Park Pitești va avea ca ancoră principală un hipermarket Kaufland cu o suprafață construită de aproape 6.000 mp și un magazin de bricolaj Leroy Merlin cu o suprafață de 9.000 mp.

O altă clădire, cu o suprafață de 3.015 mp va fi ocupată de Altex, iar a patra clădire de 4.417 mp va avea destinația de galerie comericală. Au închiriat spații Hervis, Deichmann, KiK, Sinsay, Noriel, Super Zoo, Pepco și DM.

Mai mult, cu acces direct din bulevardul Bălcescu va funcționa un restaurant de tip Drive-Thru cu o suprafață construită de 360 mp.

Shopping Park Pitești va dispune și de peste 556 locuri de parcare, iar inaugurarea este programată pentru anul viitor.

Square 7 Properties are în dezvoltare mai multe parcurile comerciale pe plan local, iar până la finalul anului va inaugura extensiile de la Slatina, Tulcea și Shopping Park Giurgiu.

CITEȘTE ȘI: Xpert Beauty se extinde în Ungaria și deschide un concept store la Budapesta

- Publicitate -

Ultimele

Românii au făcut mai puține comenzi de mâncare gătită în 2022

Numărul lunar de comenzi pentru mâncare gătită a scăzut de la 4,4 în 2021, la 3,3, anul trecut, arată...

Trebuie să citești