Consiliul Concurenţei analizează închirierea de către Socar a unor stații Aral

Consiliul Concurenţei analizează tranzacţia prin care Socar Petroleum S.A. intenţionează să preia dreptul de folosinţă asupra a şase staţii de distribuţie carburanţi operate de către Aral M.T.B. S.R.L.

Cele 6 staţii de distribuţie a carburanţilor, situate în judeţele Arad, Timiş şi Sibiu, ar urma să fie operate de Socar în baza unui contract de închiriere pe o durată de 10 ani.

Socar Petroleum S.A. deţine în prezent o reţea de 44 de benzinării la nivel naţional. Socar activează preponderent pe piaţa carburanţilor, atât pe segmentul vânzărilor cu amănuntul, cât şi pe segmentul vânzărilor cu ridicata.

În conformitate cu prevederile Legii Concurenţei (nr. 21/1996), această operaţiune este o concentrare economică ce trebuie supusă controlului Consiliului Concurenţei.

Consiliul Concurenţei va evalua această tranzacţie în scopul stabilirii compatibilităţii sale cu un mediu concurenţial normal şi va emite o decizie în termenele prevăzute de lege.

- Publicitate -

Salteaua perfectă pentru un somn odihnitor

Somnul este o parte esențială a unei vieți armonioase din toate punctele de vedere. O rutină de odihnă corespunzătoare...

OMV modernizează rețeaua de stații de carburanți din Europa Centrală și de Est

OMV va introduce, în următorii trei ani, o nouă identitate de brand în șapte țări din Europa Centrală și...