Connections și-a înființat o filială în Virginia, Statele Unite ale Americii

Compania românească Connections Consult și-a înființat o filială în orașul Fairfax, Virginia, care se va concentra pe transformarea digitală și furnizarea de soluții software.

Localizarea biroului în zona metropolitană Washington DC oferă acces la o bază largă de clienți publici și privați, precum și la o piață extinsă de personal cu specializare în tehnologie.

Zona metropolitană DC este cea mai concentrată piață a specialiștilor în tehnologie din SUA, după San Francisco, pe lângă faptul că aici se află sediul guvernului federal al SUA și a numeroase corporații globale.

Connections Consult USA va fi condusă de Bogdan Florea în 2022, iar rezultatele sale financiare vor fi incluse în rezultatele anuale ale grupului.

Compania are ca țintă pentru următorii 3-5 ani extinderea pe piețe mature și avansate tehnologic, precum și pe piețe în dezvoltare cu potențial foarte mare.

Printre zonele țintite, încă de anul trecut, se află Europa de Nord și Orientul Mijlociu. Investițiile pentru intrarea pe aceste piețe pot varia de la câteva sute de mii euro până la un milion de euro.

CITEȘTE ȘI: Connections a lansat Tudor, un robot virtual de contabilitate

- publicitate -