Confort Urban Rahova

Complexul Rezidențial Confort Urban este cel mai mare ansamblu din cartierul Rahova și unul dintre cele mai importante din sectorul 5 al capitalei. 


Despre complex:

Conform site-ului dezvoltatorului, apartamentele din Confort Urban Residence Rahova se vând complet finisate, branșate la toate utilitățile orașului, contorizate separat. În apropierea ansamblului se găsesc două mari zone comerciale, Piața Rahova și Piața Pucheni. Cea mai apropiată unitate de învățământ de stat este Școala nr.127.

 

 

Harta:

 

Acces:

Accesul în complexul rezidențial Confot Urban Rahova se face din strada Pucheni, care are ieșire directă în Șoseaua Alexandriei.

 

Transport în comun:

Transportul în comun se poate face prin intermediul RATB – autobuzul 227 (stația Pucheni se află la doar 200 m de complex). Dezvoltatorul pune la dispoziție locatarilor și microbuze care circulă spre Piața Rahova.

 

Apartamente:

Sunt disponibile garsoniere, apartamente cu 2 și 3 camere. Verifică site-ul dezvoltatorului pentru prețuri actualizate și oferte speciale.

Conform site-ului dezvoltatorului, la cumpărare se acceptă toate formele de credit și leasing, plata eșalonată la dezvoltator pe o perioadă între 1-2 ani, plata cash, rezervarea fiind de 1000 de euro.

 

Siteuri utile:

Galerie foto: https://www.conforturban.ro/galerie-foto-confort-urban-residence-rahova/

Site oficial: https://www.conforturban.ro/

Forumuri ale locuitorilor: https://forum.softpedia.com/topic/868458-confort-urban-rahova/

Facebook: https://www.facebook.com/ConfortUrbanResidenceRahova

 

Sursă foto articol: https://www.conforturban.ro/galerie-foto-confort-urban-residence-rahova/

 

MONEY BUZZ ȘTIRI BUSINESSȘTIRI ECONOMICE | ȘTIRI FINANCIARE |

- Publicitate -

Ultimele

Piața investițiilor imobiliare s-a contractat cu 43%, până la un nivel de 181 milioane euro

Numărul proprietăților imobiliare tranzacționate în primul semestru a crescut cu 30% comparativ cu aceeași perioadă a anului trecut, însă...