Concursul Mirii Anului la Avantgarden 3 Brasov

Maurer Imobiliare, dezvoltatorul cartierului de locuinte Avantgarden 3 Brasov, a inceput o serie de tombole dedicate tinerilor casatoriti, sub forma concursului “Mirii anului 2012”. Prima tragere la sorti a avut loc in 31 august iar premiile oferite cuplurilor au constat in produse electrocasnice.

Primul talon extras a apartinut familiei Turcu, care a castigat un frigider.

” Ne bucuram ca la inceput de drum sa avem un asemenea ajutor. Orice sprijin este binevenit in aceasta perioada. Nu aveam un frigider asa ca acest premiu vine la momentul potrivit! Le multumim celor de la Avantgarden 3 pentru acest cadou!”

Printre castigatori s-a aflat si familia Badea, primind ca premiu un aspirator.

„Nu suntem asa de norocosi de obicei, dar acum am castigat! Suntem foarte bucurosi pentru premiul primit si le multumim celor de laAvantgarden 3 pentru acesta surpriza! Cu acest aspirator curatenia o sa fie mai usor de facut.”

Concursul “Mirii anului 2012” a debutat in luna iulie si va continua pina in luna decembrie.

Cuplurile casatorite pe parcursul anului 2012 si care depun taloanele de participare la concurs, au sansa sa castige in cadrul extragerilor lunare produse electrocasnice: frigider, masina de spalat, aspirator.

Toate taloanele depuse de participanti vor intra automat si la extragerea din 14 decembrie pentru marile premii: “O vacanta in Tenerife” si un LCD.

In cazul cuplurilor casatorite in perioada ianuarie-iunie 2012 si care sunt interesate sa participe la acest concurs, taloanele pentru inscriere sunt disponibile la toate punctele de lucru Avantgarden 3 din Brasov. Dupa completare, taloanele pot fi depuse in urna amplasata la sediul din cartierul Avantgarden 3.

Campania “Mirii anului 2012” promoveaza si oferta Avantgarden 3 pentru cuplurile care doresc achizitionarea unui apartament prin programul “Prima Casa”. Prin investirea unui avans de doar 2.000 euro, tinerii casatoriti pot avea propria locuinta, platind apoi rate lunare ce pornesc de la 160 eur/ luna. In plus, pentru cei care cumpara o locuinta in Avantgarden 3 in primele 12 luni de la casatorie, compania Maurer Imobiliare ofera ca dar de nunta mobila de dormitor.

Regulamentul concursului si ofertele complete Avantgarden 3 sunt publicate pe website-ul avantgarden3.ro.

- Publicitate -

Hipermarketul Auchan Târgu Mureș Sud devine ATAC Hiper Discount

Hipermarketul Auchan Târgu Mureș Sud, situat pe bulevardul 1 Decembrie 1918, devine ATAC Hiper Discount by Auchan. Unitatea comercializează...

Salteaua perfectă pentru un somn odihnitor

Somnul este o parte esențială a unei vieți armonioase din toate punctele de vedere. O rutină de odihnă corespunzătoare...