Concert Direcția 5 în Plaza România

Concert Direcția 5, „Lock Your Love Corner” – un spațiu în care cuplurile pot lega renumitele „lacăte ale iubirii”, ca un simbol al dragostei lor, și o expoziție cu tablouri emblematice, care surprind dragostea în decursul istoriei, sunt câteva dintre surprizele care îi așteaptă pe vizitatorii Plaza România cu ocazia Valentine’s Day.

Una dintre  cele mai romantice perioade ale anului începe vineri, 12 februarie, la Plaza România, cu un concert dedicat tuturor îndrăgostiților, susținut de trupa Direcția 5. De la ora 19:00, membrii trupei vor urca pe scena special amenajată în zona Rotondă din mall și vor interpreta piese cunoscute din repertoriul lor, dar şi melodii de pe cel mai recent album, „Te iubesc”.

Sărbătoarea iubirii continuă cu alte două zile de poveste. Astfel, în seara de 13 februarie, între orele 18:00 și 20:00, clienţii Plaza România vor fi răsfăţaţi cu un spectacol elegant, de muzică live şi dans, susținut de Mariano Castro & Passione Quartet. Seara se va încheia cu un moment dedicat tangoului, „We love Milonga by TangoTangent”. Duminică, 14 februarie, de la ora 19:00, vine rândul trupei Story să delecteze vizitatorii Plaza România cu povești muzicale româneşti şi internaţionale.

Pe 13 şi 14 februarie, vizitatorii sunt așteptați să-și declare iubirea într-un spațiu special amenajat în interiorul centrului comercial, „Lock Your Love Corner”. Aici se pot fotografia alături de persoana iubită, în timp ce leagă unul dintre cele peste 700 de lacăte ale iubirii, pregătite pentru ei, ca simbol al unei relații ce nu trebuie desfăcută.

Tot în weekend-ul iubirii, 13 – 14 februarie, cei care trec pragul Plaza România vor descoperi un omagiu aparte adus dragostei, prin expoziția „Muzeul Iubirii”. Expoziția cuprinde o serie de tablouri cu cele mai renumite cupluri de îndrăgostiți din istorie și literatură.

- Publicitate -

Hipermarketul Auchan Târgu Mureș Sud devine ATAC Hiper Discount

Hipermarketul Auchan Târgu Mureș Sud, situat pe bulevardul 1 Decembrie 1918, devine ATAC Hiper Discount by Auchan. Unitatea comercializează...

Salteaua perfectă pentru un somn odihnitor

Somnul este o parte esențială a unei vieți armonioase din toate punctele de vedere. O rutină de odihnă corespunzătoare...