Concept special pentru standul The Park la târgul imobiliar Project Expo

Mihnea Ghilduș, designer și fondator Dizainăr și Marilena Popa, arhitect de interior, au creat un concept special pentru ansamblul The Park. 

Dezvoltatorul imobiliar Hanner a apelat la unii dintre cei mai importanți designeri români pentru crearea unui concept de prezentare la Târgul Imobiliar Project Expo a blocurilor construite în ansamblul The Park (localizat la intrarea sudică spre Parcul Tineretului).

Grupul a construit deja un bloc cu 69 de apartamente, vândut în proporție de 70%. În a doua parte a anului trecut a demarat construcția celei de a doua clădiri, care va cuprinde 130 de apartamente de două, trei și patru camere. Al doilea bloc va fi finalizat în a doua parte a anului 2015.

Mihnea Ghilduș și Marilena Popa au creat un spațiu expozițional menit să scoată în evidență principalele atribute ale acestui ansamblu. Standul expus la târgul imobiliar Project Expo conține și piese de design autohton, create de artiști români care au expus la unele dintre cele mai importante saloane de design internaționale.

„Apartamentele din ansamblul The Park, dezvoltate pe un teren viran din apropierea Parcului Tineretului, se doresc a fi o extensie a parcului. Acesta este motivul pentru care am optat pentru un mix între elemente de exterior, care amintesc de parc și elemente de interior, care transmit ideea că pot fi construite lucruri de calitate și în România”, explică Mihnea Ghilduș. „Standul poate fi interpretat ca o fereastră către parc, așa cum sunt, de fapt, aceste apartamente. Apreciem interesul unui dezvoltator din România pentru promovarea designului românesc și îndrăzneala de a se prezenta într-un mod diferit la un târg imobiliar”, adaugă designerul român.

Printre piesele expuse în cadrul standului The Park de la Project Expo se numără scaunul Lana, rezultat al colaborării mai multor autori români. Designul acestui scaun a fost realizat în colaborare cu Mihnea Ghilduș si Alexandru Ioniță, în timp ce designerul vestimentar Lana a creat modelul textil. Compania Photoliu, un proiect marca Irina Pogonaru, a fost editorul de design și producătorul scaunului. Alte produse expuse în cadrul standului The Park sunt: masa Twig, creată de 201 Design Studio, un produs inspirat de scaunul ţărănesc cu trei picioare; Fence bench, mobilier de grădină ce poartă semnătura Oana Coarfă, arhitect și designer din noua generație, cu multe premii la activ și masa de cafea S3 proiectată de Alexandru Ioniță și Octavian Bădescu.

„Prin proiectul The Park am încercat să demonstrăm publicului că poți dezvolta în București locuințe de cea mai bună calitate, cu o foarte bună localizare, la prețuri accesibile. Blocurile din ansamblu sunt realizate cu o atenție deosebită pentru detalii, materialele de construcție fiind achiziționate de la cei mai importanți producători în domeniu”, declară Silviu Grigorescu, Country Manager Hanner RD. „Designul de produs românesc este valoros, dovadă succesul internațional înregistrat de autorii români. Acesta este motivul pentru care am apelat la o colaborare cu unii dintre cei mai importanți designeri din noua generație. Dorim să aducem calitatea cât mai aproape de publicul larg, în preambulul lansării unui important proiect Hanner, care implică mai mulți designeri români și multe piese autohtone”, adaugă Silviu Grigorescu.

Standul The Park poate fi vizitat la Târgul Project Expo, primul târg imobiliar din 2015, în perioada 20-23 martie, la Sala Palatului, între orele 10:00-18:00. Intrarea este liberă.

- publicitate -