Complexul de apartamente Silver Mountain Resort, va fi operat în regim hotelier

Ansamblul rezidential Silver Mountain Resort din Poiana Brasov va fi inclus in circuitul turistic ca unitate de patru stele cu 132 de apartamente disponibile, la care exista potentialul de a se adauga apartamentele vandute catre actualii si viitorii proprietari, daca acestia vor opta pentru operarea apartamentului lor in regim hotelier.

Bookingpedia va fi operatorul apartamentelor si a facilitatilor din cadrul complexului. Pe langa inchirierea a 132 de apartamente din complex, va fi inchiriata si sala multifunctionala ce cuprinde restaurantul, centrul spa si salile de conferinta. Suprafata utila inchiriata este de aproximativ 20.000 mp.

Tranzacția este o premieră pe piața imobiliară locală

Inchirierea celor 132 de apartamente din Silver Mountain reprezinta un eveniment deoarece marcheaza mai multe premiere in peisajul investitional autohton:

  • este cea mai mare tranzactie de inchiriere de unitati rezidentiale in scop hotelier catre un singur client corporate din ultimii 25 de ani din Romania;
  • orice client potential care va dori sa cumpere un apartament in acest complex va avea posibilitatea sa achizitioneze nu doar un bun imobil, ci si un business la cheie – poate opta sa continue contractul cu Bookingpedia si sa ofere spre inchiriere apartamentul in regim hotelier;
  • proprietarii existenti si cei care vor achizitiona un apartament in complexul Silver Mountain vor putea beneficia de o paleta larga de servicii hoteliere (restaurant, bar, acces la piscina,  masaj, sala de fitness, valet parking, curatatorie, etc). Bookingpedia va dota sala de conferinte, centrul spa, restaurantul si bucataria aferenta. De asemenea, operatorul Bookingpedia va amenaja un de loc de joaca pentru copii, centru de inchiriere a echipamentului de schi profesionist, precum si  un serviciu shuttle-bus pentru clienti catre partiile de schi din Poiana Brasov. Dezvoltarea mixului de facilitati de catre Bookingpedia are scopul de a asigura clasificarea complexului de apartamente Silver Mountain Resort la 4*. Complexul Silver Mountain a fost deschis publicului incepand cu 1 noiembrie  2018.

Cum arată Silver Mountain Resort

Complexul este construit pe un teren cu suprafata de 2,5 ha si cuprinde 4 cladiri de apartamente  (A, B, G1 si G2) cu parcare subterana si cladire multifunctionala care gazduieste restaurantul, clubul si centrul spa (piscina interioara, piscina exterioara incalzita, Jacuzzi, sauna umenda si uscata, sala de fitness), fiind astfel asigurate toate facilitatile necesare pentru petrecerea vacantei la munte.

Cladirile rezidentiale ofera o gama variata de apartamente, de la garsoniere, la apartamente cu 2 pana la 6 camere si tip penthouse. Apartamentele se caracterizeaza prin living spatios si o vedere superba asupra muntelui si padurii.

Intreaga proprietate cuprinde si o suprafata de teren liber de 23 ha care poate face obeictul unei tranzactii de investitie, alaturi de 61 de apartamente si locurile de parcare aferente, amplasate in cladirea G2, in timp ce apartamentele din cladirile A, B si G1 sunt in prezent promovate pentru vanzarea retail.

- Publicitate -

Ultimele

4 din 10 angajați sunt nemulțumiți de salariu și jumătate cred că este ok

Un procent 39,4% dintre participanții la cel mai recent sondaj eJobs declară că nu sunt mulțumiți de salariul lor,...