Complex SPA de trei milioane de euro în comuna Măciuca

În comuna Măciuca din județul Vâlcea a fost inaugurat un complex SPA, realizat în urma unui proiect european în valoare de 3 milioane de euro.

Centrul de agrement Forest Retreat & Spa, cu o suprafață de 2.500 mp, conţine o piscină interioară şi o piscină exterioară, hidromasaj, 2 saune umede şi 2 saune uscate, o fântână de gheaţă, duşuri emoţionale, salină, arie de relaxare, sală de fitness şi cabinete de terapie şi spa.

Forest Retreat & Spa dispune de 13 camere duble, dotate cu TV, Wifi gratuit, grup sanitar cu dus, balcoane cu vedere panoramica asupra peisajului natural al locului.

„Centrul pentru sport, agrement si spa din comuna Maciuca a insemnat o investitie a societatii Simparom Imp-Ex SRL de aproape 3 milioane de euro, aceasta fiind finantata partial prin Programul Operational Regio 2007-2013. Prin realizarea acestui proiect s-a avut in vedere valorificarea potentialului turistic al zonei, cresterea competitivitatii economice in cadrul turismului si dezvoltarea durabila a localitatii Maciuca”, spune Mirela Nitu, Manager de Proiect.

- Publicitate -

Ultimele

Apartamentele cu două camere au fost cele mai căutate în acest an în București

În București, cele mai căutate apartamente pentru închiriere și vânzare, în perioada ianuarie-octombrie 2023, au fost apartamentele cu două...