Complex SPA de trei milioane de euro în comuna Măciuca

În comuna Măciuca din județul Vâlcea a fost inaugurat un complex SPA, realizat în urma unui proiect european în valoare de 3 milioane de euro.

Centrul de agrement Forest Retreat & Spa, cu o suprafață de 2.500 mp, conţine o piscină interioară şi o piscină exterioară, hidromasaj, 2 saune umede şi 2 saune uscate, o fântână de gheaţă, duşuri emoţionale, salină, arie de relaxare, sală de fitness şi cabinete de terapie şi spa.

Forest Retreat & Spa dispune de 13 camere duble, dotate cu TV, Wifi gratuit, grup sanitar cu dus, balcoane cu vedere panoramica asupra peisajului natural al locului.

„Centrul pentru sport, agrement si spa din comuna Maciuca a insemnat o investitie a societatii Simparom Imp-Ex SRL de aproape 3 milioane de euro, aceasta fiind finantata partial prin Programul Operational Regio 2007-2013. Prin realizarea acestui proiect s-a avut in vedere valorificarea potentialului turistic al zonei, cresterea competitivitatii economice in cadrul turismului si dezvoltarea durabila a localitatii Maciuca”, spune Mirela Nitu, Manager de Proiect.

- Publicitate -

Cum te susține psihoterapia în momentele de criză și schimbare majoră

Viața fiecăruia dintre noi este definită de anumite momente cheie care influențează traseul principal ceea ce înseamnă că reacția...

Welcome Wendy’s! Primul restaurant al americanilor din România se deschide în 2025

Wendy's a semnat acorduri de franciză cu companii din România și Irlanda, cu obiectivul de a dezvolta sute de...