Compania vâlceană TradeTex produce zilnic 40.000 măști de protecție

TradeTex a achiziționat în luna iunie echipamente pentru punerea în funcțiune a unei linii speciale de producere a măștilor de protecție tip ll.

Investiția în noile echipamente este de 1.160.000 lei, iar capacitatea zilnică de producție ajunge în prezent la 40.000 de măști.

TradeTex are o experiență bogată în domeniul producției și distribuției de materiale textile pe bază de poliester, bumbac, poly-cotton si polipropilenă.

Măștile produse în fabrica din Bujoreni, Vâlcea sunt certificate de Agenția Națională a Medicamentului și oferă un grad ridicat de filtrare.

Datorită celor 3 straturi speciale – strat superior din polipropilena cu rol hidrofob, strat median din compozit de polipropilena și poliamida cu rol de barieră împotriva germenilor, strat interior din polipropilena cu rol de absorbție a umidității, măștile produse de compania Tradetex oferă eficientă antibacteriana de minimum 95%.

„Prin lansarea noii linii de producție, am creat 8 noi locuri de muncă în Bujoreni Vâlcea, contribuind astfel atât la bugetul statului, cât și la bugetul comunității”, declară Nicolae Godici, CEO TradeTex.

Producția măștilor de producție de tip II se realizează într-un spațiu special amenajat în cadrul fabricii TradeTex.

- Publicitate -

Ultimele

Piața investițiilor imobiliare s-a contractat cu 43%, până la un nivel de 181 milioane euro

Numărul proprietăților imobiliare tranzacționate în primul semestru a crescut cu 30% comparativ cu aceeași perioadă a anului trecut, însă...