Compania românească Plant an App se listează în Microsoft Marketplace

Plant an App vizează accederea la Microsoft Marketplace prin intermediul căruia își poate vinde tehnologia într-o vastă comunitate de clienți și parteneri pentru oportunități de vânzare.

Astfel, beneficiază de suport și mentorat pentru dezvoltarea unui plan pentru a se extinde pe diferite piețe și asistență pe partea de vânzări și marketing.

În același timp, Plant an App va beneficia și de asistență în planificarea financiară, credite Azure în valoare de 120.000 dolari și acces gratuit la resurse precum Cloud și Github Enterprise.

În strategia companiei de consolidare și dezvoltare a operațiunilor, platforma Azure a Microsoft va juca un rol esențial. Aceasta permite tuturor companiilor să folosească orice sistem de operare, unealtă și limbaj de programare pentru a construi soluții scalabile.

Totodată, platforma Azure a fost construită și cu gândul la startup-uri, având funcții precum extinderea proiectelor din lumea open source în cloud ca servicii managed.

În prezent, compania asigură deja soluții de transformare digitală pentru companii și entități globale, cum ar fi US Navy, Guvernul Bermuda, Vel Health sau Equifax.

- Publicitate -

Veniturile din mineritul Bitcoin, vârf de 107 milioane de dolari într-o zi

Veniturile zilnice din mineritul Bitcoin au atins un maxim istoric de 107,7 milioane de dolari în ziua înjumătățirii recompenselor,...

Principalii dezvoltatori imobiliari au început să-și consolideze portofoliile de terenuri

Principalii dezvoltatori imobiliari din România au început să-și consolideze portofoliile de terenuri, iar 2024 se anunță un an foarte...