Compania românească Issue Monitoring se extinde în Republica Moldova

Issue Monitoring a început monitorizarea legislativă pentru mediul de afaceri și în Republica Moldova, după 6 ani de activitate în România.

Cunoscuți pentru expertiza în politici publice și tehnici legislative, Issue Monitoring vizează peste Prut domenii precum sănătate, farmaceutic, energia, finanțe-bănci și telecomunicații.

Similar cu România, și în Republica Moldova sănătatea este un domeniu suprareglementat cu multe autorități publice centrale implicate în activitatea legislativă.

Un interes specific pentru piața farma din Moldova este și monitorizarea procedurilor de achiziții publice centralizate de medicamente.

De asemenea, sunt monitorizate și cele mai importante canale de știri, pentru a surprinde declarațiile și comunicatele diverselor instituții sau a liderilor de opinie cu activitate relevantă în domeniul elaborării actelor legislative.

Issue Monitoring, cotă de piață de 15% în România

În România, Issue Monitoring are o cotă de piață de 15%, având clienți din 20 de sectoare, printre care bancar, farmaceutic, retail și energie.

Cifra de afaceri a ajuns în 2020 la 1,2 milioane de lei, cu 30% mai mult față de anul precedent.

2020 a marcat o dinamică deosebită a domeniului fiscal, volumul alertelor transmise către clienți a crescut în trimestrul al doilea cu 268% comparativ cu aceeași perioadă din 2019.

- Publicitate -

Veniturile din mineritul Bitcoin, vârf de 107 milioane de dolari într-o zi

Veniturile zilnice din mineritul Bitcoin au atins un maxim istoric de 107,7 milioane de dolari în ziua înjumătățirii recompenselor,...

Principalii dezvoltatori imobiliari au început să-și consolideze portofoliile de terenuri

Principalii dezvoltatori imobiliari din România au început să-și consolideze portofoliile de terenuri, iar 2024 se anunță un an foarte...