Compania românească Accesa a fost preluată de către Ratiodata

Compania românească Accesa a fost preluată de către Ratiodata, organizație cu o experiență de peste 45 de ani în livrarea de servicii IT descentralizate, self-service și soluții de digitalizare.

Prin această achiziție, Ratiodata își extinde capacitatea de a oferi clienților servicii end-to-end de transformare digitală.

Un brand cheie în structura de IT delivery a Volksbank si Raiffeisenbank, compania oferă cu succes soluții personalizate pentru industrii strict reglementate, cum este cazul industriei bancare sau furnizorilor de servicii financiare.

Cele două companii au avut, de altfel, o colaborare puternică și îndelungată în ultimii patru ani.

Prin aplicații precum Rollout sau HelpMe, Accesa a proiectat, dezvoltat și implementat soluții inteligente de automatizare, care vor avea impact asupra a sute de mii de locuri de muncă din Germania, furnizate pe baza principiului mobile-first a Ratiodata, orientat către client.

Ca parte a grupului Ratiodata, atât numele, cât și brandul Accesa își vor continua evoluția.

RARo se va adresa companiilor din industrii reglementate iar Accesa celor nereglementate, livrând aceleași servicii complete de evoluție digitală pentru clienții lor, printr-o combinare eficientă a serviciilor livrate on-site & remote, oferindu-le, în același timp angajaților oportunități de dezvoltare profesională.

Pentru menținerea tendinței de creștere, în următorii trei ani Grupul Ratiodata își propune să angajeze în România aproximativ 400 de profesioniști IT, acoperind o gamă largă de roluri, inclusiv specialiști în domeniul riscurilor, ingineri cu experiență în tehnologiile cheie, precum și profesioniști cu abilități analitice solide și cunoștințe de limba germană.

- Publicitate -

Ultimele

4 din 10 angajați sunt nemulțumiți de salariu și jumătate cred că este ok

Un procent 39,4% dintre participanții la cel mai recent sondaj eJobs declară că nu sunt mulțumiți de salariul lor,...