Compania românească Accesa a fost preluată de către Ratiodata

Compania românească Accesa a fost preluată de către Ratiodata, organizație cu o experiență de peste 45 de ani în livrarea de servicii IT descentralizate, self-service și soluții de digitalizare.

Prin această achiziție, Ratiodata își extinde capacitatea de a oferi clienților servicii end-to-end de transformare digitală.

Un brand cheie în structura de IT delivery a Volksbank si Raiffeisenbank, compania oferă cu succes soluții personalizate pentru industrii strict reglementate, cum este cazul industriei bancare sau furnizorilor de servicii financiare.

Cele două companii au avut, de altfel, o colaborare puternică și îndelungată în ultimii patru ani.

Prin aplicații precum Rollout sau HelpMe, Accesa a proiectat, dezvoltat și implementat soluții inteligente de automatizare, care vor avea impact asupra a sute de mii de locuri de muncă din Germania, furnizate pe baza principiului mobile-first a Ratiodata, orientat către client.

Ca parte a grupului Ratiodata, atât numele, cât și brandul Accesa își vor continua evoluția.

RARo se va adresa companiilor din industrii reglementate iar Accesa celor nereglementate, livrând aceleași servicii complete de evoluție digitală pentru clienții lor, printr-o combinare eficientă a serviciilor livrate on-site & remote, oferindu-le, în același timp angajaților oportunități de dezvoltare profesională.

Pentru menținerea tendinței de creștere, în următorii trei ani Grupul Ratiodata își propune să angajeze în România aproximativ 400 de profesioniști IT, acoperind o gamă largă de roluri, inclusiv specialiști în domeniul riscurilor, ingineri cu experiență în tehnologiile cheie, precum și profesioniști cu abilități analitice solide și cunoștințe de limba germană.

- Publicitate -

InstaSun, invenția 100% românească evaluată la 4 milioane de euro

Lansat pe piața locală în 2023, InstaSun este un dispozitiv care aplică automat și uniform ulei de protecție solară...

Comenzile de aparate de aer condiționat au crescut de peste două ori anul acesta

În prima jumătate a acestui an, comenzile de aparate de aer condiționat au crescut de peste două ori față...