Compania maghiară Terran deschide o fabrică de țigle fotovoltaice

Compania maghiară producătoare de țigle din beton Terran, prezentă și în România cu o filială la Câmpia Turzii, a inaugurat o nouă fabrică la Pécs.

Aceasta este dedicată exclusiv producerii sistemului inovativ de țigle fotovoltaice Terran Generon, unice la nivel internațional, fiind singura de acest tip disponibilă în comerț.

Celulele fotovoltaice sunt montate pe țiglele individuale într-un mod special, astfel încât instalarea și aspectul țiglelor Generon sunt aproape identice cu cele ale țiglelor tradiționale.

Noua fabrică din Pécs va avea o producție de peste 200.000 bucăți pe an și va livra țiglele fotovoltaice Generon și pe piața din România.

Din momentul lansării și până în prezent, sistemul Generon furnizează energie pentru circa 200 de locuințe și clădiri publice. Este un total de peste 75.000 de țigle fotovoltaice montate.

Potrivit planurilor de dezvoltare, acest număr ar putea ajunge la 100.000 de module în 2021.

Având o tradiție de peste o sută de ani în producția de țigle din beton, Terran a inaugurat acum cea de-a șasea fabrică, pe lângă cele existente în Ungaria, România și Slovacia.

- Publicitate -

Hipermarketul Auchan Târgu Mureș Sud devine ATAC Hiper Discount

Hipermarketul Auchan Târgu Mureș Sud, situat pe bulevardul 1 Decembrie 1918, devine ATAC Hiper Discount by Auchan. Unitatea comercializează...

Salteaua perfectă pentru un somn odihnitor

Somnul este o parte esențială a unei vieți armonioase din toate punctele de vedere. O rutină de odihnă corespunzătoare...