Compania locală de software Trencadis, afaceri de 33,7 milioane euro în 2023

Trencadis a încheiat anul 2023 cu afaceri de 33,7 milioane de euro (167,8 milioane lei), în creștere cu 38,7% față de anul precedent, după un avans de 21% din 2022.

Rezultatele obținute în 2023 reprezintă un nou nivel record al cifrei de afaceri pentru Trencadis, cu un profit de 1,24 milioane de euro (6,2 milioane lei) în creștere cu 53,2% față de anul precedent.

Printre proiectele finalizate în anul 2023 se numără platforma digitală Edulib pentru Agenția de Administrare a Rețelei Naționale de Informatică pentru Educație și Cercetare.

CITEȘTE ȘI: Endava, venituri cu 21,9% mai mari comparativ cu anul anterior

Compania a oferit servicii privind dezvoltarea unui sistem informatic pentru Consiliul Superior al Magistraturii, servicii și furnizare echipamente necesare pentru dezvoltare și implementare sistem integrat management pentru Casa Națională de Asigurări de Sănătate.

De asemenea, compania a inițiat proiecte de infrastructura și securitate – STS securitate cibernetică pentru cloud-ul guvernamental, MAI – echipamente de comunicație și echipamente pentru Universitatea A.I.Cuza Iași.

- Publicitate -

România are un stoc total de retail modern de peste 4,3 milioane metri pătrați

În prezent, România are un stoc total de retail modern de peste 4,3 milioane de metri pătrați, din care...

Kingfisher, proprietarul Brico Depot, deschide un hub tehnologic în Cluj-Napoca

Kingfisher, compania internațională de bricolaj care deține B&Q, Screwfix, Castorama și Brico Depot, deschide un hub tehnologic la Cluj-Napoca,...