Compania germană Emma – The Sleep Company vine în România

Emma – The Sleep Company deschide la București cel de-al 6-lea birou operațional. Compania raporta o cifră de afaceri de peste 645 milioane euro în 2021.

Prezentă în 30 de țări din America, Europa și Asia, compania are birouri la Frankfurt (Germania), Manila (Filipine), Lisabona (Portugalia), Mexico City (Mexic) și Shanghai (China).

În acest moment, sunt disponibile peste 20 de posturi în diverse arii – resurse umane, finanțe, contabilitate, operațiuni și distribuție, cu noi locuri de muncă disponibile în anii următori.

În București vom lucra activ la crearea unei comunități, vom organiza evenimente, conferințe, dezbateri, pentru că ne dorim să stimulăm schimbul de cunoștințe în mediul antreprenorial, ajutând astfel și alte companii să crească împreună cu noi, a declarat Manuel Mueller, Co-fondator și CEO Emma – The Sleep Company

Fondată în 2013 de Dr. Dennis Schmoltzi și Manuel Mueller în Germania, compania este activă în peste 30 de țări și a avut o rată de creștere de 59% față de anul precedent. Produsele Emma sunt vândute printr-o abordare omni-channel.

CITEȘTE ȘI: TBI Bank intră și pe piața din Grecia, a treia țară unde este prezentă

- Publicitate -

Ultimele

Cum motivezi angajații în 2023 – 4 strategii care funcționează cu succes

În cadrul unui loc de muncă, motivația angajaților este un factor important, care nu trebuie neglijat, pentru că aceasta...