Compania germană Emma – The Sleep Company vine în România

Emma – The Sleep Company deschide la București cel de-al 6-lea birou operațional. Compania raporta o cifră de afaceri de peste 645 milioane euro în 2021.

Prezentă în 30 de țări din America, Europa și Asia, compania are birouri la Frankfurt (Germania), Manila (Filipine), Lisabona (Portugalia), Mexico City (Mexic) și Shanghai (China).

În acest moment, sunt disponibile peste 20 de posturi în diverse arii – resurse umane, finanțe, contabilitate, operațiuni și distribuție, cu noi locuri de muncă disponibile în anii următori.

În București vom lucra activ la crearea unei comunități, vom organiza evenimente, conferințe, dezbateri, pentru că ne dorim să stimulăm schimbul de cunoștințe în mediul antreprenorial, ajutând astfel și alte companii să crească împreună cu noi, a declarat Manuel Mueller, Co-fondator și CEO Emma – The Sleep Company

Fondată în 2013 de Dr. Dennis Schmoltzi și Manuel Mueller în Germania, compania este activă în peste 30 de țări și a avut o rată de creștere de 59% față de anul precedent. Produsele Emma sunt vândute printr-o abordare omni-channel.

CITEȘTE ȘI: TBI Bank intră și pe piața din Grecia, a treia țară unde este prezentă

- Publicitate -

Piața hotelieră din București a continuat să recupereze scăderile din pandemie

Rata de ocupare a hotelurilor din București a crescut anul trecut la 66% comparativ cu 61% în 2022, însă...

București vs Ilfov. Cum a evoluat piața imobiliară din cele două zone

Tranzacțiile rezidențiale din județul Ilfov au crescut cu 6% în 2023, comparativ cu anul precedent, în vreme ce, în...