Compania franceză Biocodex își deschide o filială în România

Peste 4.000 de companii cu capital francez activează pe piața locală

Compania farmaceutică de familie Biocodex deschide o filială în România. Sediul central este situat în București și cuprinde o echipă de peste 60 de angajați români.

Compania a fost înființată cu scopul de a face accesibilă prima tulpină de drojdie probiotică din lume (Saccharomyces boulardii CNCM I-745), descoperită în 1923 de Henri Boulard, în Indochina.

Tulpina unică a obținut aprobarea medicilor din peste 115 țări, fiind în acest moment cel mai vândut medicament probiotic la nivel mondial și aprobat de cele mai prestigioase ghiduri medicale.

CITEȘTE ȘI: Donuterie a deschis o unitate în orașul Bourges, Franța

În România, probioticul este comercializat sub denumirea de ENTEROL, deja cunoscut ca al doilea mare brand de pe piață, poziție câștigată în urma distribuției indirecte.

Compania mai deține și brandurile Saforelle, marca de igienă intimă feminină, lider în Franța și Belgia și numărul 2 în România, Otipax, Vagostabyl și Acupan, pentru durerile postoperatorii.

MONEY BUZZ | ȘTIRI BUSINESSȘTIRI ECONOMICE | ȘTIRI FINANCIARE |

- Publicitate -

Veniturile din mineritul Bitcoin, vârf de 107 milioane de dolari într-o zi

Veniturile zilnice din mineritul Bitcoin au atins un maxim istoric de 107,7 milioane de dolari în ziua înjumătățirii recompenselor,...

Principalii dezvoltatori imobiliari au început să-și consolideze portofoliile de terenuri

Principalii dezvoltatori imobiliari din România au început să-și consolideze portofoliile de terenuri, iar 2024 se anunță un an foarte...