Compania dezvoltatoare de jocuri video Keywords are studio la București

Cu peste 70 de studiouri în 26 de țări, compania a intrat oficial în Europa de Est în 2021, odată cu achiziția AMC Ro Studio

Keywords deschide un studio în București și are în plan să angajeze peste 1.000 de oameni în primii cinci ani de activitate. Deschiderea studioului din România vine la un an de când compania a intrat oficial pe piața locală, prin achiziția AMC Ro Studio.

În ultimii ani, Keywords a achiziționat mai multe studiouri dezvoltatoare de jocuri video din întreaga lume precum Forgotten Empires, Mighty Games, Smoking Gun și AMC Ro Studio din România, prin care compania și-a făcut intrarea în Europa de Est.

AMC Ro Studio va continua să ofere serviciile creative ale companiei în această regiune, în timp ce Keywords se va concentra în România pe dezvoltarea ofertei complete de servicii a companiei.

Compania înființată în 1998 are în prezent peste 70 de birouri în 26 de țări sin Asia, Australia, America și Europa, compania oferă servicii integrate de creație artistică, servicii de marketing, dezvoltare de jocuri, testare, localizare, servicii audio și de asistență pentru jucători.

Keywords a lucrat de-a lungul anilor la o multitudine de proiecte pentru partenerii săi, oferind servicii de dezvoltare pentru titluri precum Star Wars Jedi: Fallen Order, Valorant, League of Legends, Clash Royale, Anthem, Doom Eternal, Mass Effect, Gears of War, Mortal Kombat, Just Cause, Tomb Raider, Mafia, World of Tanks.

CITEȘTE ȘI: Industria jocurilor de noroc are 45.000 de angajați în România

- Publicitate -

Hipermarketul Auchan Târgu Mureș Sud devine ATAC Hiper Discount

Hipermarketul Auchan Târgu Mureș Sud, situat pe bulevardul 1 Decembrie 1918, devine ATAC Hiper Discount by Auchan. Unitatea comercializează...

Salteaua perfectă pentru un somn odihnitor

Somnul este o parte esențială a unei vieți armonioase din toate punctele de vedere. O rutină de odihnă corespunzătoare...