Compania de gaming Superhippo se mută în Campus 6

Superhippo este cel mai nou chiriaș al clădirii 1 din Campus 6. Compania se va muta în noul spațiu de birouri, cu o suprafață de peste 1250 m2  în toamna acestui an.

Superhippo a reușit să se poziționeze pe piață ca unul din cei mai căutați editori de jocuri, cu peste 40 de titluri în portofoliu distribuite pe multiple platforme.

„E o preocupare constantă a Skanska să urmărim în timp real cele mai recente tendințe în tehnologie și să inovăm, pe baza acestora, adaptând modul în care dezvoltăm clădirile de birouri, pentru a veni cu cele mai bune soluții pentru nevoile chiriașilor. Această înclinare spre inovație, alături de preocuparea pentru well-being sunt atribute cheie ale filosofiei Skanska care au stat la baza dezvoltării Campus 6 și se dovedesc a fi ceea ce îi atrage tot mai mult pe chiriașii noștri” a declarat Aurelia Luca Managing Director al Skanska Property România.

Campus 6.1 va ave propria aplicație cu module ce pot fi personalizate în funcție de nevoile utilizatorilor. Dincolo de numeroasele utilizări practice ale aplicației cum ar fi oferirea de informații despre clădire și facilitățile sale, acces la servicii de mentenanță, aceasta va fi o cale bună de networking și socializare și va încuraja inițiative sustenabile cum ar fi car sharing.

„Campus 6 este locația ideală pe care echipa talentată de la Superhippo să o numească casă. Am fost inițial impresionați de Green Court Bucharest, primul proiect Skanska, și suntem nerăbdători să ne mutăm în noua locație. Proiectul Campus este locul ideal unde ne putem planta rădăcinile și să continuăm creșterea Superhippo pe măsură ce continuăm să ne construim un nume în comunitatea de gaming. Locația este fundalul perfect în care echipa Superhippo să cultive un spirit inovativ, având în aporpiere universitatea și transportul în comun. Suntem mereu în căutare de oameni talentați și ambițioși care să se alăture echipei iar spațiul ultra modern al noului Campus este perfect pentru ca echipa Superhippo să-și împlinească potențialul.” a declarat un reprezentant Superhippo.

- publicitate -

trebuie să citești