Compania bulgară euShipments amplifică operațiunile din România

euShipments, furnizor și integrator de servicii de curierat și fulfillment din Bulgaria, își extinde prezența pe piața din România.

În acest an, compania estimează o creștere de peste 50% a numărului total de colete livrate, la peste 1,3 milioane.

Pentru piața locală, euShipments țintește, în 2022, o creștere de peste 20% a volumului de colete livrate către și în România, la peste 400.000.

De asemenea, euShipments își propune dublarea volumului de colete expediate de magazinele online în afara României, obiectivul fiind de aproximativ 200.000 de expediții.

În prezent, euShipments are peste 500 de clienți din rândul magazinelor online, în toate zonele în care activează.

În acest an își propune să sprijine cel puțin 50 de selleri din România să livreze internațional pe una sau mai multe piețe.

Cum funcționează euShipments

Prin platforma euShipments magazinele online au acces, printr-un singur contract și printr-o singură integrare sau client panel, la întregul portofoliu de servicii oferite de peste 30 de companii de curierat.

În plus, au acces la 10 depozite de fulfillment (dintre care 2 depozite proprii euShipments în Bulgaria și 1 în Ungaria) în locații din toată Europa și la sute de metode de livrare.

Magazinele online pot livra simultan cu mai multe companii de curierat, fără a negocia condițiile de operare și de preț și fără a semna contracte individuale cu furnizorii.

Astfel, comercianții online pot trimite colete atât în România (livrare în 24 de ore), cât și în 30 de țări din Europa în cel mai scurt timp.

CITEȘTE ȘI: FAN Courier lansează o platformă de personal shopping, cu livrare rapidă

- Publicitate -

Welcome Wendy’s! Primul restaurant al americanilor din România se deschide în 2025

Wendy's a semnat acorduri de franciză cu companii din România și Irlanda, cu obiectivul de a dezvolta sute de...

Tranzacții imobiliare de peste 400 milioane euro în prima jumătate a anului

Primul semestru din 2024 s-a încheiat cu tranzacții imobiliare de 419 milioane de euro în România, de peste două...